Κορονοϊός: «Δεν αποκλείεται το φινάλε της Serie A την επόμενη σεζόν»

Gazzetta team
Κορονοϊός: «Δεν αποκλείεται το φινάλε της Serie A την επόμενη σεζόν»

bet365

Ο πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί η φετινή Serie A στην επόμενη σεζόν, μετά δηλαδή το πέρας της 30ης Ιουνίου.

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να επεκταθεί η φετινή Serie A σε δύο σεζόν προκειμένου να μην διακοπεί πρόωρα λόγω του ιού Covid-19.

Εν αναμονή της καθοριστικής τηλεδιάσκεψης των ευρωπαϊκών ομοσπονδιών, Λιγκών και συλλόγων που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (17/3), ο πρόεδρος του ιταλικού αρμόδιου οργάνου, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Rai» και δήλωσε ότι υπάρχουν πιθανότητες για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και μετά την έναρξη της επόμενης σεζόν, σε περίπτωση που δεν υπάρχουν ημερομηνίες για να ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου, όποτε και λήγει κανονικά.

«Αν είναι αδύνατο να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, θα εξετάσουμε άλλες επιλογές. Δεν αποκλείεται η τρέχουσα σεζόν να επεκταθεί και στην επόμενη. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μεγάλη περιέργεια, αλλά προς το παρόν κανείς δεν είναι σε θέση να μιλήσει με ακρίβεια για το τι μας περιμένει στο μέλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός παράγοντας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα