Γκόζενς: «Στην Ιταλία υποτιμήσαμε τον κορονοϊό»

Γκόζενς: «Στην Ιταλία υποτιμήσαμε τον κορονοϊό»

Gazzetta team
Γκόζενς: «Στην Ιταλία υποτιμήσαμε τον κορονοϊό»

bet365

Ο ακραίος μπακ της Αταλάντα, Ρόμπιν Γκόζενς, μίλησε για την κατάσταση που βιώνει στην Ιταλία σχετικά με τον κορονοϊό τονίζοντας πως ο κόσμος υποτίμησε τον ιό.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο 25χρονος οπισθοφύλακας είχε αγωνιστεί λίγες εβδομάδες νωρίτερα στα παιχνίδια με τη Βαλένθια για το Champions League. Μάλιστα είχε σχολιάσει το γεγονός πως στην Ισπανία το ματς έγινε χωρίς φιλάθλους μέσα στο γήπεδο, ενώ απ' έξω είχαν μαζευτεί χιλιάδες.

«Δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα. Γιατί μας άφησαν να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών ενώ την ίδια στιγμή υπήρχε συγκεντρωμένος κόσμος έξω από το γήπεδο», ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει λέγοντας: «Ενιωσα φοβισμένος όταν μας εξήγησαν ότι στη Λοβμαρδία είχε τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού. Εκείνη τη στιγμή είπα στον εαυτό μου ότι αντιμετωπίζουμε έναν μεγάλο κίνδυνο.

Ο ιός επεκτάθηκε. Η Ιταλία πλέον είναι μία χώρα... φάντασμα. Υποτιμήσαμε τον Covid-19 και εγώ μάλιστα πρώτος. Ελεγα πως πρόκειται για μία απλή γρίπη, αλλά τελικά δεν ήταν. Για να καταλάβετε έβγαινα κανονικά μαζί με τους φίλους μου και πηγαίναμε σε εστιατόρια και εμπορικά κέντρα.

Οταν μας εξήγησαν περισσότερα τότε κατάλαβα. Τώρα κάθομαι στο σπίτι, διαβάζοντας βιβλία και να προπονούμαι στο σπίτι. Είναι λίγο περίεργο αλλά για το λόγο ότι προπονούμαστε ενώ δεν ξέρουμε αν θα και πότε θα ξεκινήσουμε ξανά».

 

SERIE A Τελευταία Νέα