Κορονοϊός: Ο Κόλεϊ της Σαμπντόρια διέψευσε ότι διαγνώστηκε θετικός

Κορονοϊός: Ο Κόλεϊ της Σαμπντόρια διέψευσε ότι διαγνώστηκε θετικός

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο Κόλεϊ της Σαμπντόρια διέψευσε ότι διαγνώστηκε θετικός

bet365

Με προσωπική ανάρτηση στο Instagram, ο Ομάρ Κόλεϊ, ένας από τους πέντε παίκτες της Σαμπντόρια που πρόσφατα φερόταν να έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό, ξεκαθάρισε ότι διαγνώσθηκε αρνητικός μετά τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η Σαμπντόρια βρίσκεται στην κορυφή των συλλόγων με επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού σε παίκτες της, όμως, ο Ομάρ Κόλεϊ φαίνεται ότι τελικά δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα τους.

Ο αμυντικός από τη Γκάμπια είχε βρεθεί θετικός μαζί με άλλους τέσσερις συμπαίκτες του σε μία μέρα (συνολικά επτά οι παίκτες της «Σαμπ» που έχουν προσβληθεί από τον Covid-19), αλλά με δική του ανακοίνωση μέσω Instagram έσπευσε να διαψεύσει την είδηση, δηλώνοντας ότι διαγνώστηκε αρνητικός.

«Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και την ανησυχία σας. Έκανα αιματολογικές και πνευμονολογικές εξετάσεις την περασμένη Πέμπτη (13/3) και έδειξαν αρνητικές. Υποβλήθηκα και σε νέα εξέτασε την Παρασκευή και τα αποτελέσματα δεν έδειξαν κάτι οριστικό. Μπορώ, συνεπώς, να επιβεβαιώσω ότι η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε ασφαλείς από τον κορονοϊό. Ευχαριστώ την Σαμπντόρια για τη βοήθεια και την υποστήριξη που έλαβα και που συνεχίζει να μου προσφέρει. Προσεύχομαι για τους ασθενείς, να αναρρώσουν σύντομα. Η καρδιά μου επίσης είναι με τους θαρραλέους γιατρούς, τις νοσοκόμες και τους ειδικούς, που δουλεύουν νυχθημερόν για να παλέψουν με τον ιό», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο αμυντικός της Σαμπντόρια.

 

SERIE A Τελευταία Νέα