Serie A: Σκέψεις μηνιαίας αναβολής αγώνων λόγω κοροναϊού

Gazzetta team
Serie A: Σκέψεις μηνιαίας αναβολής αγώνων λόγω κοροναϊού

bet365

Σοβαρά εξετάζουν οι ιταλικοί φορείς το ενδεχόμενο αναβολής κάθε αθλητικής δραστηριότητας για ένα μήνα, μετά την έξαρση που έχει σημειώσει ο κοροναϊός στη χώρα.

Την ώρα που το Γιουβέντους-Μίλαν οδηγείται προς αναβολή, ένα πολύ πιο γενικευμένο σενάριο μετάθεσης των αγώνων κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα ιταλικά Μέσα.

Σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport» και το βασικό ειδησεογραφικό πρακτορείο του «Ansa», οι ιθύνοντες του αθλητισμού σε συνεργασία με τους επικεφαλής της Περιφέρειας και τις επιστημονικές ομάδες εξετάζουν το ενδεχόμενο αναβολής κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας στην Ιταλία για 30 ημέρες.

Είναι ξεκάθαρο ότι η κρίση του κοροναϊού έχει κινητοποιήσει τους αρμόδιους φορείς και μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί το παραμικρό ρίσκο, απόρροια του σοβαρού απολογισμού θυμάτων (27 νεκροί) και της καραντίνας που βρίσκονται εκατοντάδες άνθρωποι στη χώρα.

Σημειώνεται ότι αν εφαρμοστεί το μέτρο αυτό, θα μετατεθούν τέσσερις αγωνιστικές της Serie A για αργότερα στη σεζόν, κάτι που όμως φαίνεται υπερβολικά δύσκολο σύμφωνα με το αρχικό καλεντάρι. Χαρακτηριστικό είναι ότι όσα ματς αναβλήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (συμπεριλαμβανομένου του Γιουβέντους-Ίντερ, ορίστηκαν για τις 13 Μαρτίου, την μόνη διαθέσιμη ημερομηνία στο μελλοντικό πρόγραμμα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα