Λάτσιο - Μπολόνια 2-0: Στην κορυφή της Serie A οι Λατσιάλι!

Gazzetta team
Λάτσιο - Μπολόνια 2-0: Στην κορυφή της Serie A οι Λατσιάλι!

bet365

Η Λάτσιο συνεχίζει ακάθεκτη στον δρόμο για την κούπα, επικράτησε 2-0 στο «Ολίμπικο» της Μπολόνια και βρέθηκε στην κορυφή της Serie A.

Η Λάτσιο επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Μπολόνια, πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη, την 19η συνολικά στο πρωτάθλημα και βρέθηκε στο +2 από τη Γιουβέντους (με ματς περισσότερο). Ο Μιχαΐλοβιτς αποθεώθηκε από τους Λατσιάλι, αλλά δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στις διαθέσεις της πρώην ομάδας του. Μάλιστα, η 26η αγωνιστική θα βρει τη Λάτσιο σίγουρα στην κορυφή της Serie A, μιας και αναβλήθηκε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Ίντερ και τη Γιουβέντους. Την τελευταία φορά που οι Λατσιάλι ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας στο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν πριν απ[ό είκοσι χρόνια!

Σε τρία λεπτά όλα είχαν τελειώσει για τους γηπεδούχους, αφού στο 18' ο Λουίς Αλμπέρτο από πάσα του Ιμόμπιλε πέτυχε το 1-0 και στο 21' ο Κορέα διαμόρφωσε το 2-0. Δυο φορές βρήκε δίχτυα στην επανάληψη η Μπολόνια, με τους Ντενσβιλ, Τομιγιάσου, αλλά το... VAR στέρησε τη χαρά των Ροσομπλού.

Λάτσιο: Στρακόσια, Ράντου, Πάτρικ, Φελίπε, Λέιβα, Λουίς Αλμπέρτο (61' Παρόλο), Κορέα (75' Κατάλντι), Λατσάρα, Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς, Ιμόμπιλε (84' Καϊσέδο), Γιόνι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα