Τζένοα – Λάτσιο 2-3 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τζένοα – Λάτσιο 2-3 (vid)

bet365

Με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να φτάνει στα 27 γκολ στη φετινή Serie A, η Λάτσιο επικράτησε 3-2 της Τζένοα στο «Λουίτζι Φεράρις», παραμένει μια ανάσα από την κορυφή και τη Γιουβέντους και δεν... χαμπαριάζει ούτε από την απειλή του κοροναϊού που έχει κρατήσει σ' επαγρύπνηση την Ιταλία.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Οι Ρωμαίοι χρειάστηκαν μόλις 100 δευτερόλεπτα στο ματς για να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα, αφού, ο Μάρουσιτς το πήρε... προσωπικά, τα έβαλε με τους Μασιέλο και Σουμαόρο κι αφού παρέμεινε όρθιος και βρέθηκε σε θέση βολής, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ιντζάγκι.

Λίγο αργότερα ο Φαβίλι για τη Τζένοα θα είχε δοκάρι σε κεφαλιά, ενώ, ο Στρακόσια στην εστία των «λατσιάλι» όταν χρειάστηκε ήταν αρκετά σωστός. Στο δεύτερο μέρος, ο Τσίρο Ιμόμπιλε θα έφτανε στο 27ο γκολ του για τη φετινή Serie A. Από μπαλιά του Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς στο χώρο, ο Καϊσέδο πρόλαβε να κάνει την τακουνιά στο χώρο που κινούταν ο Ιταλός στράικερ για να γράψει το 2-0 στο 51'.

Λίγα λεπτά αργότερα οι Γενοβέζοι θ' αναθαρρούσαν με τον Κασάτα που με δυνατό μονοκόματο σουτ μείωσε σε 2-1 με εντυπωσιακό τρόπο, δίχως όμως αυτό να έχει κάποιο ιδιαίτερο αντίκρισμα. Το 3-1 για τη Λάτσιο που συνεχίζει ακάθεκτη, αήττητη από τον περασμένο Σεπτέμβρη και μια ανάσα μακριά από την πρώτη θέση και τη Γιουβέντους έγραψε ο Κατάλντι στο 71' με υπέροχη εκτέλεση φάουλ σχεδόν από τα όρια της περιοχής.

Tο τελικό 3-2 διαμορφώθηκε με πέναλτι του Κρισίτο στο 89' έπειτα από χέρι στην περιοχή της Λάτσιο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα