Η Ιντερ ξαναζήτησε τον Μάρκος Αλόνσο, αλλά είναι ακριβός

Gazzetta team
Η Ιντερ ξαναζήτησε τον Μάρκος Αλόνσο, αλλά είναι ακριβός

bet365

Οι Νερατζούρι επιμένουν για τον Μάρκος Αλόνσο, αυτή τη φορά με καλοκαιρινό πλάνο, μα η Τσέλσι τον κοστολόγησε στα 30 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν θα έδινε η Ιντερ.

Με τον Αντόνιο Κόντε έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και επιβραβεύτηκε με την κατάκτηση της Premier League (2016-'17). Ωστόσο, φέτος ο Μάρκος Αλόνσο έχει χάσει τη θέση του στην Τσέλσι, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να θέλει στα δεξιά της άμυνάς του τον νεαρό Ρις Τζέιμς και γι' αυτόν τον λόγο να έχει στείλει αριστερά τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα, με τον Αλόνσο να μένει εκτός.

Ο Κόντε πάντως τον θέλει και τώρα στην Ιντερ και τον Γενάρη έκανε μία κίνηση, την οποία απέρριψε η Τσέλσι, καθώς είχε τις δυσκολίες της ακόμα με τα μεταγραφικά. Οι Νερατζούρι φαίνεται πως επανήλθαν, έχοντας πλάνο να αποκτήσουν το καλοκαίρι τον Iσπανό full back, αλλά οι Μπλε ανέβασαν την τιμή του στα 30 εκατ. ευρώ, ποσό που είναι μάλλον απαγορευτικό να πληρώσουν οι Ιταλοί για τον 29χρονο αμυντικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα