Έρικσεν: «Στην Premier League δεν βρίσκεις τέτοια ατμόσφαιρα...»

Κώστας Ζάλιαρης
Έρικσεν: «Στην Premier League δεν βρίσκεις τέτοια ατμόσφαιρα...»

bet365

Μαγεμένος από τις εικόνες και το πάθος που αντίκρισε στο ντέρμπι της Ίντερ με τη Μίλαν και τη σπουδαία ανατροπή της ομάδας του (4-2), ο Κρίστιαν Έρικσεν στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί και την τεράστια διαφορά με αυτό που βιώνει ο ποδοσφαιριστής στην Αγγλία...

Ο Δανός μεσοεπιθετικός, μαζί με τον Άσλεϊ Γιάνγκ σε αυτή τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, βρήκαν τους Αλέξις Σάντσες και Ρομέλου Λουκάκου στους «νερατζούρι» και κατάλαβαν γιατί επέλεξαν κι εκείνοι να μετακομίσουν στην Ιταλία.

Πέρα από την ανάγκη τους για αγωνιστική αναγέννηση, οι ποδοσφαιριστές βρήκαν ένα μέρος όπου βιώνουν και κάτι πρωτόγνωρο από άποψη στήριξης των οπαδών, φτάνοντας στο πικ με την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο «Τζουσέπε Μεάτσα» στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής.

«Οι οπαδοί έφτιαξαν τρομερές χορογραφίες, γέμισαν όλο το γήπεδο με αυτό... Στην Premier League δεν συναντάς πουθενά τέτοια ατμόσφαιρα. Δεν τους το επιτρέπουν βέβαια... Νιώθεις το πάθος του κόσμου από την πρώτη στιγμή, που χτυπούν με τα χέρια τους το πούλμαν την ώρα που μπαίνει στο γήπεδο. Καταλαβαίνεις την ένταση και το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για εκείνους...» είπε ο Κρίστιαν Έρικσεν στην Gazzetta dello Sport.

 

SERIE A Τελευταία Νέα