Βερόνα - Γιουβέντους 2-1: Τα ρεκόρ του Κριστιάνο και η ταπείνωση της Κυρίας (vid)

Gazzetta team
Βερόνα - Γιουβέντους 2-1: Τα ρεκόρ του Κριστιάνο και η ταπείνωση της Κυρίας (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στάθηκε στο ύψος του, έκανε ρεκόρ σερί αγώνων με γκολ στην ιστορία της Γιουβέντους, αλλά η Μεγάλη Κυρία δέχτηκε κάζο από την Βερόνα (2-1) και έθεσε σε κίνδυνο την μοναξιά της στην κορυφή.

Τα ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορούν να "σώσουν" πάντα την Γιουβέντους. Αυτό αποδείχθηκε τρανά απέναντι στην Ελλάς Βερόνα, κόντρα στην οποία η Μεγάλη Κυρία πίστεψε ότι θα σωθεί λόγω του ζωνταντού θρύλου που φοράει το Νο7 στην φανέλα της.
Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Κι αυτό διότι ο CR7 ήταν ο μόνος που έδειξε να έχει κίνητρο για μια σπουδαία παράσταση. Ως σύνολο, οι Μπιανκονέρι απέτυχαν παταγωδώς, έκαναν ένα από τα χειρότερα ματς τους επί ημερών Μαουρίτσιο Σάρι και γνώρισαν δεύτερο διαδοχικό κάζο εκτός έδρας, μετά την ήττα από την Νάπολι.

Η Γιουβέντους είχε εν μέρει την ατυχία με το μέρος της, καθώς στο 20' και στο 37' είχε δοκάρι με τον Ντάγκλας Κόστα και τον Ρονάλντο αντίστοιχα, χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει από το α΄ μέρος το σκορ. Είχε βέβαια γλιτώσει με την σειρά της το 1-0, καθώς στο 21' ακυρώθηκε γκολ του Κουμπούλα μέσω VAR. Ό,τι δεν κατάφερε, όμως, ο Κριστιάνο λίγο πριν από την ανάπαυλα, το κατόρθωσε στο 65', δίνοντας το προβάδισμα που έμελλε να αποδειχθεί μάταιο.

Οι παίκτες του Σάρι στο τελευταίο τέταρτο άφησαν να χαθεί δικό τους παιχνίδι. Και το έκαναν... μαεστρικά. Πρώτα ο Φάμπιο Μπορίνι ισοφάρισε στο 78', στη συνέχεια ο Κουμπούλα προειδοποίησε με σουτ που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και τελικά, ο Τζαμπάολο Πατσίνι, η χρησή αλλαγή των «Ελλήνων», την «βύθισε» στο 84' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μετά την παράβαση του Μπονούτσι.

Το μόνο ευχάριστο που έχει να θυμάται κάποιος φίλος της Γιούβε, είναι το νέο ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου που έθεσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Πρώτος που σκοράρει σε δέκα σερί ματς, σε δεύτερο μάλιστα πρωτάθλημα μετά την La Liga και αυτή είναι ασύγκριτη επίδοση στα χρονικά.

Τίποτα δεν άλλαξε, η Γιούβε έκανε το καλύτερο δώρο στην Ίντερ (παίζει την Κυριακή κόντρα στην Μίλαν), καθώς της έδωσε την ευκαιρία να την πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Έναν βαθμό χαμηλότερα μπορεί να σκαρφαλώσει και η Λάτσιο που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πάρμα.

Βερόνα (Γιούριτς): Σιλβέστρι, Ραχμάνι, Γκούντερ, Κουμπούλα, Φαραόνι, Βελόσο (58' Βέρε), Άμραμπατ, Λάζοβιτς (79' Ντι Μάρκο), Πεσίνα, Μπορίνι, Ζακάνι (69' Πατσίνι)
Γιουβέντους (Σάρι): Σέζνι, Σάντρο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο, Πιάνιτς, Ραμπιό, Μπεντανκούρ (82' Ντε Σίλιο), Ντάγκλας Κόστα (72' Ράμσεϊ), Ρονάλντο, Ιγουαΐν (59' Ντιμπάλα)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα