Ρόμα - Μπολόνια 2-3: Δανεικό... δώρο στην Αταλάντα (vid)

Gazzetta team
Ρόμα - Μπολόνια 2-3: Δανεικό... δώρο στην Αταλάντα (vid)

bet365

Με τον 21χρονο δανεικό από την Αταλάντα, Μούσα Μπάροου, να σκοράρει δις και να φτάνει τα τρία γκολ σε τέσσερα ματς μετά την μεταγραφή του, η Μπολόνια απέδρασε με στυλ από το «Ολίμπικο» (2-3) και έκανε ζημιά στην Ρόμα.

Ούτε παραγγελιά να του έκανε η πρώην του ομάδα. Ο 21χρονος Μούσα Μπάροου έφυγε δανεικός από την Αταλάντα με προορισμό την Μπολόνια ως το τέλος της σεζόν και ήδη κάνει διπλή χάρη στους Μπεργκαμάσκι. Έχει πλέον σκοράρει τρεις φορές στα τέσσερα παιχνίδια με την φανέλα των Ροσομπλού και το κυριότερο, τα δύο εξ αυτών βύθισαν την ισόβαθμη στην 4η θέση Ρόμα, δίνοντας ξανά αβαντάζ στην ομάδα που ανήκει.

Γύρω από τον φορ με καταγωγή από την Γκάμπια κινήθηκε η αναμέτρηση της Μπολόνια κόντρα στην Ρόμα. Τα δύο τέρματα του στο 26' και το 51' έδωσαν τεράστια ώθηση στην ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, που είχε προηγηθεί με τον Ορσολίνι στο 16', προτού ισοφαρίσει προσωρινά η Ρόμα με αυτογκόλ του Ντένσβιλ (22').

Το σύνολο του Πάουλο Φονσέκα από την μεριά του αντέδρασε, βρήκε το γκολ της μείωσης με τον Χένρικ Μχιταριάν στο 72' (είχε να σκοράρει από τα μέσα Δεκεμβρίου), αλλά η αποβολή του Κριστάντε με κόκκινη κάρτα στο 80' τσαλάκωσε την προσπάθεια ανατροπής.

Έτσι, οι Τζιαλορόσι έμειναν μακριά από τη νίκη για τρίτο σερί ματς, κόλλησαν στους 39 βαθμούς και ταυτόχρονα είδαν την Μπολόνια να ψαλιδίζει την διαφορά τους μεταξύ 5ης και 6ης θέσης στους έξι βαθμούς. Όλα αυτά, παράλληλα με το ενδεχόμενο νίκης της Αταλάντα, που θα την ανεβάσει μόνη της στην τέταρτη θέση.

 

SERIE A Τελευταία Νέα