Βερόνα - Γιουβέντους: Η αλησμόνητη απόκρουση του Μπουφόν στον Τόνι (vid)

Gazzetta team
Βερόνα - Γιουβέντους: Η αλησμόνητη απόκρουση του Μπουφόν στον Τόνι (vid)

bet365

Η Γιουβέντους επισκέπτεται την έδρα της Ελλάς Βερόνα (8/2, 21:45), έξι χρόνια ακριβώς μετά την μεταξύ τους, ισοπαλία, που σημαδεύτηκε από την μνημειώδη απόκρουση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν στην προσπάθεια του Λούκα Τόνι για το γκολ της νίκης.

Ήταν 9 Φεβρουαρίου του 2014 όταν η Ελλάς Βερόνα υποδεχόταν την Γιουβέντους στο «Μπεντεγκόντι», για πρώτη φορά μετά την συνύπαρξη τους στην Serie B την σεζόν 2006-2007.

Οι «Έλληνες» είχαν στη σύνθεση τους τον Λούκα Τόνι αλλά και τον... βέρο Έλληνα, Βαγγέλη Μόρα, κατόρθωσαν να πάρουν τον βαθμό από τους Μπιανκονέρι των Πίρλο, Τέβεζ, Πογκμπά, Βιδάλ με γκολ στο 94' και πήγε να κάνει το απόλυτο κόλπο γκρόσο με τον 37χρονο τότε Ιταλό killer της.

Ωστόσο, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν πιστοποίησε την δική του ασύγκριτη αξία, πραγματοποιώντας μία επέμβαση που δεν ξεχνιέται ακόμη και σήμερα.

Δείτε την φάση:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα