Ρονάλντο: Η Μαγιόργκα ζητάει αποζημίωση στην... αποζημίωση για την υπόθεση βιασμού

Ρονάλντο: Η Μαγιόργκα ζητάει αποζημίωση στην... αποζημίωση για την υπόθεση βιασμού

Gazzetta team
Ρονάλντο: Η Μαγιόργκα ζητάει αποζημίωση στην... αποζημίωση για την υπόθεση βιασμού

bet365

Κριστιάνο Ρονάλντο και Καθρίν Μαγιόργκα συνεχίζουν την διαμάχη τους στα αστικά δικαστήρια μετά την δικαίωση του Πορτογάλου για την υπόθεση βιασμού, όμως, η πλευρά του πρώην μοντέλου ζητάει νέα αποζημίωση 200 χιλ., πέρα από την αρχική των 375 χιλ. που κέρδισε από τον CR7.

Έντεκα σχεδόν χρόνια μετά την έναρξη του σίριαλ, η διαμάχη μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Καθρίν Μαγιόργκα για την υπόθεση βιασμού στο Λας Βέγκας φέρνει και νέο επεισόδιο.

Παρά την δικαίωση του Πορτογάλου για απόσυρση των κατηγοριών περί βιασμού στα τέλη του 2018, η πλευρά της Μαγιόργκα επέστρεψε για να αμφισβητήσει τον συμβιβασμό που επήλθε ανάμεσα τους και ζητά νέα αποζημίωση για παράβαση του ειδικού συμφωνητικού.

Συγκεκριμένα, οι δύο μεριές συμφώνησαν να καταβληθεί το ποσό των 375 χιλιάδων δολαρίων, ωστόσο, η Μαγιόργκα και οι δικηγόροι της κάνουν λόγο για παράνομη σύμβαση και δικαιολογούν το πρώην μοντέλο με το επιχείρημα της άγνοιας, την περίοδο που έβαλε την υπογραφή της στην συμφωνία.

Ως εκ τούτου, ζητούν την καταβολή επιπλέον 200 χιλιάδων, την ώρα που η πλευρά του Κριστιάνο αντικρούει το αίτημα, ισχυριζόμενη ότι η Μαγιόργκα έσπασε πρώτη την σύμβαση και ότι εξαρχής η γνωστοποίηση του ποσού που συμφωνήθηκε προήλθε από αντικανονική δημοσίευση δεδομένων στο διαδίκτυο.

Πλέον, με την υπόθεση βιασμού να έχει κλείσει, Ρονάλντο και Μαγιόργκα αποφασίστηκε να λύσουν τις οικονομικές τους διαφορές στα αστικά δικαστήρια.

 

SERIE A Τελευταία Νέα