Σαμπντόρια - Νάπολι 2-4: Παίρνει τα πάνω της με... Ντιέγκο (vid)

Gazzetta team
Σαμπντόρια - Νάπολι 2-4: Παίρνει τα πάνω της με... Ντιέγκο (vid)

bet365

Η Νάπολι παίρνει τα πάνω της, πέρασε από τη Γένοβα επικρατώντας 4-2 της Σαμπντόρια και συνεχίζει την αντεπίθεσή της στη μάχη της τετράδας. Το... ιστορικό γκολ του Ντιέγκο!

Πρόκριση στο κύπελλο εις βάρος της Λάτσιο, νίκη απέναντι στη Γιούβε, διπλό στη Γένοβα! Η Νάπολι επικράτησε 4-2 της Σαμπντόρια και δείχνει πως ξεπερνά την κρίση! Οι Ναπολιτάνοι με τη δεύτερη σερί νίκη ανέβηκαν στην 9η θέση και συνεχίζουν τη μάχη για την τετράδα. Στο +4 η Σαμπντόρια από την επικίνδυνη ζώνη, αν και το πάλεψε αρκετά κόντρα στην αντίπαλό της. Οι αναμνήσεις πάντως επέστρεψαν στο γκολ του Ντέμε, αφού έγινε ο πρώτος...Ντιέγκο που σκοράρει με τη Νάπολι στη Serie A μετά τον θρυλικό Μαραντόνα. Ο Ντιεγκίτο είχε πετύχει το τελευταίο γκολ με τους Ναπολιτάνους τον Μάρτιο του 1991, πάλι κόντρα στη Σαμπντόρια.

Ιδανικό το ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους, αφού μόλις στο 3' από πάσα του Ζιελίνσκι ο Μίλικ πέτυχε το 1-0. Η Νάπολι συνέχισε την πίεση, εκμεταλλεύθηκε τις αμυντικές αδυναμίες της γηπεδούχου και στο 16' από πάσα του Ντι Λορέντσο, ο Ελμας σημείωσε το 2-0. Η Σαμπντόρια αντέδρασε, ανέβασε ρυθμό και στην καλύτερη της φάση ο Κουαλιαρέλα πέτυχε το 2-1 στο 26'. Στο 73' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Γκαμπιαντίνι από την άσπρη βούλα έφερε το ματς στα ίσα. Η είσοδος του Μέρτενς και του Ντέμε έκαναν τη Νάπολι πιο κινητική και στο 83' ο Γερμανός πέτυχε το γκολ λύτρωσης! Η Σαμπντόρια ρίσκαρε, άφησε κενά και στο τελευταίο λεπτό ο Μέρτενς διαμόρφωσε το 4-2.

 

SERIE A Τελευταία Νέα