Μίλαν – Βερόνα 1-1: Ιωση ο Ιμπρα, “άρρωστη” η ομάδα (vid)

Gazzetta team
Μίλαν – Βερόνα 1-1: Ιωση ο Ιμπρα, “άρρωστη” η ομάδα (vid)

bet365

Ο Ιμπραΐμοβιτς έμεινε εκτός τελευταία στιγμή εξαιτίας πυρετού και έπειτα από πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. η Μίλαν κόλλησε στο εντός 1-1 με τη Βερόνα.

Αφού έκανε ένα σερί πέντε νικών σε όλες τις διοργανώσεις, η Μίλαν γκέλαρε εντός έδρας με τη Βερόνα. Το 1-1 ανέκοψε την ανοδική πορεία της και την κράτησε στην 8η θέση, στο -7 από τον μεγάλο στόχο της τετράδας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Φαραόνι (13') και οι Ροσονέρι πήραν τον βαθμό με το απ' ευθείας φάουλ του Τσαλχάνογλου (29') να αλλάζει πορεία στο τείχος. Παρά την αποβολή του Αμραμπατ για τη Βερόνα (64'), η Μίλαν δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή, καθώς την τελευταία στιγμή πριν το ματς έχασε εξαιτίας ίωσης τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Καλάμπρια (77' Σελεμέκερς), Ερναντές, Μποναβεντούρα (64' Πακετά), Κεσί, Καστιγιέχο (90'+3' Μαλντίνι), Τσαλχάνογλου, Ρέμπιτς, Λεάο

Βερόνα (Ιβάν Γιούριτς): Σιλβέστρι, Φαραόνι, Γκίντερ, Ραχμάνι, Κουμπούλα, Μιγκέλ Βελοζο, Λάζοβιτς, Βερέ (70' Μπορίνι), Τζαγκάνι (90'+4' Νταβίντοβιτς), Πεσίνα, Αμραμπατ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα