«Η Γιουβέντους δεν χρειάζεται την βοήθεια του διαιτητή» (vid)

Gazzetta team
«Η Γιουβέντους δεν χρειάζεται την βοήθεια του διαιτητή» (vid)

bet365

Έξαλλος ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο, με την διαιτησία του αγώνα κόντρα στην Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους χρειάστηκε δύο πέναλτι, τα οποία μετέτρεψε σε γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, για να λυγίσει την αντίσταση της Φιορεντίνα (3-0), ο πρόεδρος της οποίας, Ρόκο Κομίσο, εμφανίστηκε πολύ ενοχλημένος με τις διαιτητικές αποφάσεις.

«Είμαι δυσαρεστημένος, η Γιουβέντους δεν χρειάζεται βοήθεια για να νικάει. Το δεύτερο πέναλτι δεν ήταν» υποστήριξε το αφεντικό των Βιόλα, αναφερόμενος στις αποφάσεις του διαιτητή Φαμπρίτσιο Πάσκουα.

«Είμαι έξι μήνες εδώ και δεν έχω μιλήσει ποτέ για τους διαιτητές, αλλά δεν μπορούν να κρίνουν τους αγώνες. Δόθηκαν δύο πέναλτι εις βάρος μας, το πρώτο ενδεχομένως και να ήταν, αλλά το δεύτερο σίγουρα όχι» πρόσθεσε ο Κομίσο, επισημαίνοντας ακόμα ότι «οι διαιτητές πρέπει να αφήσουν ήσυχους τους παίκτες. Η Γιουβέντους με μεταγραφές ύψους 350 εκατομμυρίων ευρώ δεν χρειάζεται την βοήθεια του διαιτητή. Πρέπει να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο με τον σωστό τρόπο, είμαι εξοργισμένος με όσα είδα σήμερα. Αφήστε την Γιουβέντους να νικάει στο γήπεδο, χωρίς την βοήθεια των διαιτητών».

Η Γιουβέντους δεν άργησε να απαντήσει, μέσω του αντιπροέδρου της, Πάβελ Νέντβεντ, ο οποίος υποστήριξε: «Έχουμε βαρεθεί με όλα αυτά, φτάνει πια αυτή η τακτική του θύματος όταν αντιμετωπίζουν την Γιούβε».

 

SERIE A Τελευταία Νέα