Σασουόλο - Ρόμα 4-2: Διασυρμός για τους «Τζιαλορόσι»

Gazzetta team
Σασουόλο - Ρόμα 4-2: Διασυρμός για τους «Τζιαλορόσι»

bet365

Η Σασουόλο ήταν εντυπωσιακή, διέλυσε με 4-2 τη Ρόμα και χάρη στην πρώτη νίκη κόντρα στους Τζιαλορόσι έκανε τεράστιο βήμα παραμονής.

Χρειάστηκαν... 14 ραντεβού για να καταφέρει η Σασουόλο να πετύχει την πρώτη της νίκη κόντρα στη Ρόμα. Οι γηπεδούχοι διέλυσαν με 4-2 στο «Μαπέι» τους Τζιαλορόσι και ξέφυγαν για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς η Ρόμα, που κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας. Bασικός ο Κυριακόπουλος για τη Σασουόλο.

H Ρόμα μπήκε δυνατά στο ματς και είχε δυο καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα με τους Πελεγκρίνι, Κριστάντε. Ωστόσο, η Σασουόλο στην πρώτη της φάση κατάφερε να σκοράρει. Mόλις στο 7ο λεπτό, ο Καπούτο βρέθηκε σε θέση βολής και πέτυχε το 1-0. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να εκμεταλλευθούν τον «πανικό» της Ρόμα και στο 16', ο Καπούτο βρήκε ξανά δίχτυα για το 2-0. Η Σασουόλο πίεσε, βρήκε κενά στην αντίπαλη άμυνα και στο 26ο λεπτό ο Τζούρισιτς πέτυχε το 3-0. Για πρώτη φορά από το 2012 (κόντρα στη Γιουβέντους) η Ρόμα δέχθηκε τρία γκολ στη Serie A στο πρώτο μισάωρο. Η είσοδος του Πέρεζ βελτίωσε τα κενά στην άμυνα, η Ρόμα πίεσε και στο 55' ο Τζέκο από ασίστ του Πελεγκρίνι βρήκε δίχτυα και μείωσε σε 3-1. Oι Τζιαλορόσι είχαν τον έλεγχο, έβαλαν δύσκολα στη Σασουόλο και στο 60' άγγιξαν την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Πελεγκρίνι έσωσε στη γραμμή o Λοκατέλι. Ωστόσο, τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα για τη Ρόμα, μιας και στο 69' Ο Πελεγκρίνι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν και στο 73' ξαναμπήκαν στο «κόλπο», όταν από σέντρα του Πέρεζ, η μπάλα βρήκε στον Μπογκά και ο Βερετού από την άσπρη βούλα πέτυχε το 3-2. Ωστόσο, από μοιραίος έγινε... ωραίος ο Ιβοριανός μέσος, αφού ένα λεπτό αργότερα με απίθανο τελείωμα διαμόρφωσε το 4-2.

 

SERIE A Τελευταία Νέα