Κάλιαρι - Πάρμα 2-2: Οριστική ισορροπία στο 94' (vid)

Gazzetta team
Κάλιαρι - Πάρμα 2-2: Οριστική ισορροπία στο 94' (vid)

bet365

Η Κάλιαρι βρέθηκε μια ανάσα από την νίκη, που θα την ξεκολλούσε από την ισοβαθμία με την Πάρμα, όμως, ο Κορνέλιους με γκολ στο 94' (2-2) κράτησε τους Παρμέντσι «χέρι-χέρι» με τους Ροσομπλού.

Ισορροπία στους βαθμούς, ισορροπία και στο μεταξύ τους ματς. Κάλιαρι και Πάρμα δεν ξεκαθάρισαν την μεταξύ τους κατάσταση στην μάχη γαι την εξάδα κι αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ στις καθυστερήσεις και απέδρασαν με τον βαθμό από την Σαρδηνία.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Ζοάο Πέδρο στο 19', φτάνοντας τα 14 γκολ σε 22 αγώνες στην φετινή Serie A. Τελευταίος Βραζιλιάνος, ο οποίος κατάφερε κάτι καλύτερο σε ανάλογο αριθμό παιχνιδιών ήταν ο Ζίκο την σεζόν 1983/84.

Η Πάρμα κατάφερε να απαντήσει με τον Κούτσκα στο 42', ωστόσο, νωρίς στο β' μέρος, οι Ροσομπλού πήραν ξανά προβάδισμα με τον Σιμεόνε (54'), στιγμές αργότερα μετά το χαμένο πέναλτι του Ζοάο Πέδρο.

Το φινάλε βρήκε «κλέφτη» των εντυπώσεων το σύνολο του Ντ' Αβέρσα, το οποίο χάρη στο γκολ του Κορνέλιους στο 95', έδωσε από έναν βαθμό και στις δύο ομάδες και τις διατήρησε ισόβαθμες, στην 6η θέση με 32.

 

SERIE A Τελευταία Νέα