Μίλαν: Αλέξις Σελεμέκερς ο εκλεκτός για «αντί – Σούσο» (vid)

Μίλαν: Αλέξις Σελεμέκερς ο εκλεκτός για «αντί – Σούσο» (vid)

Gazzetta team
Μίλαν: Αλέξις Σελεμέκερς ο εκλεκτός για «αντί – Σούσο» (vid)

bet365

Οι Ροσονέρι συμφώνησαν με την Άντερλεχτ για τον ταλαντούχο 20χρονο Βέλγο ακραίο μέσο για να καλύψει το κενό του Ισπανού.

Μια ριψοκίνδυνη, ενδεχομένως όμως και... διορατική κίνηση επέλεξε να κάνει η Μίλαν για να καλύψει το κενό του Σούσο, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Σεβίλλη. Οι Ροσονέρι συμφώνησαν με την Άντερλεχτ για τον 20χρονο, πολλά υποσχόμενο Βέλγο ακραίο μέσο Αλέξις Σελεμέκερς.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος φέτος μετράει 19 συμμετοχές (με δύο γκολ και τέσσερις ασίστ) με τους Μοβ, θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα στην χώρα του και έχει δέκα συμμετοχές με την Κ21 των Κόκκινων Διαβόλων. Οι θαυμαστές του, και δεν είναι λίγοι, τον συγκρίνουν βάσει στιλ με τον... Ντάνι Άλβες!

Η Μίλαν θα αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό, καταβάλλοντας 3,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, η οποία επίσης θα φτάνει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η μετακίνηση του Σελεμέκερς, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερό εξτρέμ, ως κεντρικός μέσος ή ως μπακ – χαφ, αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα