Μίλαν-Τορίνο 4-2 (παράταση): Μίλησαν Τσαλχάνογλου και Ζλάταν και προκρίθηκε η Μίλαν (vid)

Gazzetta team
Μίλαν-Τορίνο 4-2 (παράταση): Μίλησαν Τσαλχάνογλου και Ζλάταν και προκρίθηκε η Μίλαν (vid)

bet365

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας πήρε η Μίλαν, με τους... ροσονέρι να επικρατούν στην παράταση της Τορίνο με 4-2 (2-2 ο κανονικός αγώνας), με δύο γκολ των Τσαλχάνογλου και Ιμπραΐμοβιτς.

Ίντερ - Φιορεντίνα με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.(21+)

Το κλίμα ήταν βαρύ με το ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε για τον Κόμπι Μπράιαντ και, για λίγη ώρα, το έκανε πιο... ανάλαφρο ο Τζάκομο Μποναβεντούρα, ο οποίος άνοιξε νωρίς το σκορ για τους Ροσονέρι (12'), πλασάροντας σε κενή εστία ύστερα από ασίστ του φορμαρισμένου Άντε Ρέμπιτς.

Οι Γκρανάτα δεν το έβαλαν κάτω και, με πρωταγωνιστή τον 22χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Μπρέμερ, ο οποίος σκόραρε δις (34', 71'), έφτασαν στην ανατροπή. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, ο Χακάν Τσαλχάνογλου ισοφάρισε με σουτ που κόντραρε στον Τζιτζί και έστειλε την υπόθεση πρόκριση να κριθεί στην παράταση.

Εκεί μίλησαν δύο σπουδαίοι παίκτες, ο Τσαλχάνογλου που στο 106' έκανε το 3-2 και ο Ιμπραΐμοβιτς που δύο λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 4-2 σφραγίζοντας την πρόκριση στον ημιτελικό. Εκεί η Μίλαν θα βρει την Γιουβέντους. Οι αγώνες είναι διπλοί και ο πρώτος θα γίνει 11 ή 12 Φεβρουαρίου στην έδρα της Μίλαν και ο επαναληπτικός 3 ή 4 Μαρτίου στο Τορίνο.

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, η Νάπολι του Κώστα Μανωλά περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της, ο οποίος θα προκύψει από τον αγώνα της Ίντερ με την Φιορεντίνα, επίσης στο Μιλάνο, το βράδυ της Τετάρτης (29/01, 21:45).

 

SERIE A Τελευταία Νέα