ΠΑΟΚ: Στη λίστα της Νάπολι ο Γιαννούλης!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Στη λίστα της Νάπολι ο Γιαννούλης!

bet365

Το όνομα του Έλληνα διεθνή αριστερού μπακ του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, βρίσκεται στη λίστα της Νάπολι, που αναζητά εδώ και καιρό τον αντικαταστάτη του Φαουζί Γκουλάμ

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που εξετάζονται στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου από τη Νάπολι για το αριστερό άκρο της άμυνά της.

Οι «Παρτενοπέι» ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του Φαουζί Γκουλάμ,ο οποίος ακόμη και αν δεν βρει ομάδα για να αποχωρήσει δεν υπολογίζεται από τον Τζενάρο Γκατούσο για το υπόλοιπο της σεζόν.

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν τη Δευτέρα (27/1) στην Ιταλία η διοίκηση της Νάπολι έχει βγει στην αγορά ψάχνοντας έναν αριστεροπόδαρο αμυντικό, εξ ου και το ενδιαφέρον της για τον Κώστα Τσιμίκα του Ολυμπιακού, «χαμηλού κόστους», σημειώνοντας ότι το ποσό των 8-10 εκατομμυρίων ευρώ που αξιώνει ο ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη δεν κρίνεται υπερβολικά μεγάλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα