Φιορεντίνα - Τζένοα 0-0: Ο Ντραγκόφσκι έσωσε τα χειρότερα (vid)

Gazzetta team
Φιορεντίνα - Τζένοα 0-0: Ο Ντραγκόφσκι έσωσε τα χειρότερα (vid)

bet365

Η Φιορεντίνα «κόλλησε» απέναντι στην Τζένοα (0-0) και οφείλει τον βαθμό στον γκολκίπερ της, Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι και στέρησε την πολύτιμη νίκη σωτηρίας από τους Γενοβέζους.

Η νίκη μέσα στο «Σαν Πάολο» αναπτέρωσε τις ελπίδες της για μια καλύτερη συνέχεια. Ωστόσο, το επόμενο της βήμα την βρήκε να σκοντάφτει, κόντρα στην μέχρι πρότινος ουραγό Τζένοα.

Οι Βιόλα έμειναν στο 0-0 εντός έδρας και λένε «πάλι καλά», αφού από το 15' κιόλας οι Γενοβέζοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν με τον Κρισίτο από το σημείο του πέναλτι.

Για καλή της τύχη, διαθέτει έναν από τους πιο ταλαντούχους και σπεσιαλίστες, όπως εξελίσσεται πορτιέρο, τον νεαρό Πολωνό Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος αποσόβησε το 0-1 και απέκρουσε το 3ο πέναλτι σε 4 περιπτώσεις στην Serie A.

Ο ένας βαθμός κέρδος φέρνει, πλέον, την Φιορεντίνα στους 25 βαθμούς, στο -6 από την 6η Μίλαν, ενώ το ίδιο μερίδιο μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την προσπάθεια των Ροσομπλού να μείνουν στην κατηγορία (15 βαθμοί, όσους και οι Μπρέσια και Σπαλ).

 

SERIE A Τελευταία Νέα