Μπρέσια – Μίλαν 0-1: Λυτρωτής και πάλι ο Ρέμπιτς (vid)

Gazzetta team
Μπρέσια – Μίλαν 0-1: Λυτρωτής και πάλι ο Ρέμπιτς (vid)

bet365

Τρίτο γκολ του Κροάτη στα τελευταία δύο παιχνίδια, τρίτη διαδοχική νίκη των Ροσονέρι για πρώτη φορά την φετινή περίοδο!

Παρών ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην ενδεκάδα και ο μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα στις εξέδρες, λυτρωτής για την Μίλαν στο μικρό ντέρμπι της Λομβαρδίας με την προτελευταία Μπρέσια (1-0), όμως, ήταν ο Άντε Ρέμπιτς.

Ο Κροάτης, μετά τα δύο γκολ που σημείωσε στο δραματικό 3-2 επί της Ουντινέζε την προηγούμενη αγωνιστική, βρήκε ξανά δίχτυα και οδήγησε τους Ροσονέρι σε τρίτη διαδοχική νίκη για πρώτη φορά στην φετινή Serie A (!), όπου η Μίλαν βρίσκεται πλέον στην πρώτη εξάδα, έστω και με ματς περισσότερο.

«Γκάφα» του Ζλάταν

Οι δύο ομάδες είναι πρώτες στην φετινή Serie A με τα περισσότερα 0-0 σε πρώτο ημίχρονο και γι' αυτό δεν προκάλεσε εντύπωση το... 0-0 μετά το πρώτο 45λεπτο, παρά τον καλό ρυθμό που είχε το ματς. Οκτώ φορές η Μπρέσια και δέκα (!) η Μίλαν.

Σε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, πάντως, οι Ροσονέρι θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ, όταν ο Ιμπραΐμοβιτς μόνος του προ του Γιόρονεν μετά από σέντρα του Τεό Ερναντές, «κατάφερε» να αστοχήσει. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με δύο πολύ καλές ευκαιρίες των Τορεγκρόσα και Αγιέ, οι οποίοι κάλυψαν αρκετά ικανοποιητικά το κενό του (τιμωρημένου) Μάριο Μπαλοτέλι.

Άλλοι τις ευκαιρίες, άλλοι το γκολ

Η Μπρέσια, η οποία «καίγεται» για βαθμούς για να «ξεκολλήσει» από την ζώνη του υποβιβασμού, ανέβασε στροφές στο ξεκίνημα της επανάληψης, χάνοντας ευκαιρίες με Μπιζόλι και Τορεγκρόσα, με τον δεύτερο να βλέπει γκολ του να ακυρώνεται ορθά ως οφσάιντ (56'). Λίγο αργότερα, μάλιστα, χρειάστηκε μια εξαιρετική απόκρουση του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα για να γλιτώσει η Μίλαν το γκολ του πολύ δραστήριου Τορεγκρόσα.

Κόντρα στην ροή του αγώνα, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Ρέμπιτς, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 58' στην θέση ενός ανύπαρκτου Ραφαέλ Λεάο, ευτύχησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα (71'), ύστερα από συνδυασμό των Τσαλχάνογλου – Ιμπραΐμοβιτς, σέντρα του τελευταίου και πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν να επιτίθενται, στο 83' ακυρώθηκε γκολ του Σάμου Καστιγέχο για οφσάιντ του Ιμπραΐμοβιτς, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο (εξαιρετικός φέτος) Ερναντές είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.

Μπρέσια (Εουτζένιο Κορίνι): Γιορόνεν, Σαμπέλι, Σιστάνα, Τσάνσελορ, Ματέιου, Μπιζόλι (88' Σκραμπ), Τονάλι, Ντεσένα (70' Εντόι), Ρόμουλο, Τορεγκρόσα, Αγιέ (78' Αλφρέντο Ντοναρούμα).

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Κόντι, Κιάερ, Ρομανιόλι, Ερναντές, Καστιγέχο, Μπενασέρ, Κεσιέ, Τσαλχάνογλου (77' Κρούνιτς), Ιμπραΐμοβιτς, Λεάο (58' Ρέμπιτς).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα