Ίντερ: Φορτσάρει για Έρικσεν, στο Μιλάνο ο εκπρόσωπος του παίκτη

Κώστας Ζάλιαρης
Ίντερ: Φορτσάρει για Έρικσεν, στο Μιλάνο ο εκπρόσωπος του παίκτη

bet365

Επαφή με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, στο Μιλάνο, είχε το βράδυ της Πέμπτης ο εκπρόσωπος του Κρίστιαν Έρικσεν, Μάρτιν Σοοτς, με τη μεταγραφή του Δανού μεσοεπιθετικού να βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της.

Ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ φαίνεται ότι θ' αποχωρήσει άμεσα από το ρόστερ του λονδρέζικου συλλόγου, έχοντας συμφωνήσει για συμβόλαιο που θα τον δεσμεύσει μέχρι το 2024 στον ιταλικό σύλλογο και θα έχει λαμβάνειν 8 εκατομμύρια ευρώ + 2 εκατ. σε μπόνους, ετησίως.

Το βράδυ της Πέμπτης, το SkySport Italia εντόπισε τον μάνατζερ του Έρικσεν, Μάρτιν Σοοτς, στο Μιλάνο και αντιλήφθηκε πως εκείνος συνομίλησε και δείπνησε με τον εκτελεστικό διευθυντή των «νερατζούρι», Μπέπε Μαρότα.

Ο Έρικσεν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, με την Τότεναμ να πιέζει για να κλείσει το deal κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα