Το νέο κρεβάτι του Λουκάκου «χωράει 15 άτομα» (pic)

Το νέο κρεβάτι του Λουκάκου «χωράει 15 άτομα» (pic)

Gazzetta team
Το νέο κρεβάτι του Λουκάκου «χωράει 15 άτομα» (pic)

bet365

Ο Λουκάκου μπήκε στο νέο του διαμέρισμα στο Μιλάνο.

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν από χθες το βράδυ οι φωτογραφίες του από το τεράστιο κρεβάτι του νέου διαμερίσματος του Λουκάκου στο Μιλάνο.

Από την πρώτη όψη μπορεί να διακρίνει κανείς πως είναι πολύ μεγαλύτερο από το κανονικό με τους συμπαίκτες, πρώην και μη, να αστειεύονται και του επισημαίνουν πως «χωράει 15 άτομα».

Ο 26χρονος πόσταρε 2 φωτογραφίες στο επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας: «Νέο διαμέρισμα, νέο κρεβάτι».

Οι συμπαίκτες στην Ίντερ άρχισανα τον πειράζουν, με τον Αντρέα Ρανότσινα να αναρωτιέται: «Είναι για 15 άτομα;». Την σκυτάλη πήρε ο πρώην συμπαίκτης του στην Έβερτον, Τζόελ Ρομπλς, ο οποίος τον ρώτησε εαν χωράει 7 ανθρώπους αυτή τη φορά.

Άλλοι χρήστες επισήμαναν πως το κρεβάτι είναι πιο μεγάλο από το διαμέρισμα ολόκληρο.

Όπως είχε σημειωθεί και από την προηγούμενη βδομάδα, ο Λουκάκου είχε αγοράσει δύο διαμερίσματα στο Μιλάνο για εκείνον, τη σύζυγό του, την μητέρα του και τον γιο του. Τα σπίτια, σύμφωνα με την Βέλγικη εφημερίδα Het Nieuwsblad, βρίσκονται πολύ κοντά στο Σαν Σίρο.

Τον Δεκέμβριο του 2018, η γυναίκα του Βέλγου επιθετικού έφερε στον κόσμο τον πρώτο του γιο και γι' αυτό ήθελε η μητέρα του να βρίσκεται εκεί για να φροντίζει το παιδί του, ελλείψει ελεύθερου χρόνου από εκείνον.

 

SERIE A Τελευταία Νέα