ΠΑΟΚ: Η Ρόμα εξετάζει την περίπτωση του Γιαννούλη!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Η Ρόμα εξετάζει την περίπτωση του Γιαννούλη!

bet365

Δημοσίευμα στην Ιταλία αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Ρόμα για τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ, δίχως οι «ασπρόμαυροι» να έχουν κάτι επίσημο στα χέρια τους. Οι Ιταλοί εμπλέκουν και το όνομα της Μάντσεστερ Σίτι!

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος βρίσκεται στο φόρτε της, με πολλές ομάδες να ψάχνουν ενίσχυση με νέα πρόσωπα. Στη Ρόμα καίγονται για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «vocegiallorossa.it», το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη απασχολεί τους «τζιαλορόσι» μαζί με άλλους υποψήφιους για την συγκεκριμένη θέση.

Οι Ιταλοί έχουν ρωτήσει για τον Γιαννούλη και γνωρίζουν την ύπαρξη ρήτρας 10 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή αριστερού μπακ με τον ΠΑΟΚ.

Στα δημοσιεύματα από την Ιταλία εμπλέκουν και την Μάντσεστερ Σίτι στις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί τις τελευταίες ημέρες για τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα