Ίντερ – Ρόμα: Διαμάχη για την ανταλλαγή Σπινατσόλα – Πολιτάνο!

Κώστας Ζάλιαρης
Ίντερ – Ρόμα: Διαμάχη για την ανταλλαγή Σπινατσόλα – Πολιτάνο!

bet365

Αν και όλα ήταν σε θέση για να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή των Σπινατσόλα και Πολιτάνο ανάμεσα σε Ίντερ και Ρόμα, οι «νερατζούρι» ξαφνικά απαιτούν περισσότερα τεστ αντοχής για τον Ιταλό αμυντικό και «κολλάει» την ολοκλήρωση του deal!

Με τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί και τα οποία συμπεριλαμβάνονται στα έγγραφα που ετοιμάστηκαν ανάμεσα σε Ίντερ και Ρόμα, ο Πολιτάνο θα μετακομίσει στο «Ολίμπικο» και ο Σπινατσόλα στο «Τζουσέπε Μεάτσα».

Οι δύο παίκτες πέρασαν από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ την Τετάρτη για να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές τους, ωστόσο, την τελευταία στιγμή, η Ίντερ ζήτησε από τον Σπινατσόλα να κάνει περισσότερα τεστ!

Μάλιστα, όπως τονίζουν στη Ρόμα, η ομάδα του Μιλάνου ζήτησε να διαφοροποιηθούν και οι όροι των συμβολαίων και αντί για κανονικές μεταγραφές, να γίνουν... δανεισμοί!

Ο ιταλικός Τύπος, εκλαμβάνει την καθυστέρηση που προσπαθεί να προκαλέσει η ομάδα του Κόντε, ως προσπάθεια να δράσει για την περίπτωση του Έρικσεν βάζοντας για λίγο στην άκρη τον Σπινατσόλα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα