Τι συμβαίνει με τον Ντε Λιχτ κι έχει να αγωνιστεί περισσότερο από ένα μήνα

Τι συμβαίνει με τον Ντε Λιχτ κι έχει να αγωνιστεί περισσότερο από ένα μήνα

Gazzetta team
Τι συμβαίνει με τον Ντε Λιχτ κι έχει να αγωνιστεί περισσότερο από ένα μήνα

bet365

Δεν εξελίσσονται καλά τα πράγματα για μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού

Λέστερ - Άστον Βίλα με μεγάλες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Δύσκολες μέρες φαίνεται πως περνάει στην Γιουβέντους ο Ματέις Ντε Λιχτ.

Μπορεί το καλοκαιρί η μεταγραφή του στον ιταλικό σύλλογο να τάραξε τα ποδοσφαιρικά νερά της Ευρώπης, ωστόσο ο Σάρι έχει αποφασίσει στα 5 τελευταία ματς να τον αφήσει στον πάγκο και να χρησιμοποιήσει τον Μέριχ Ντεμιράλ στη θέση του.

Οι φήμες για την άσχημη ψυχολογική κατάστασή του έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα, ενώ πολλοί το συνδέουν ακόμη και με τη σιωπή στα social media μετά την εντυπωσιακή νίκη της Γιουβέντους με 4-0 εναντίον της Κάλιαρι.

Η τελευταία φορά που ο Ντε Λιχτ αγωνίστηκε ήταν κόντρα στη Λάτσιο όταν και η ομάδα του γνώρισε οδυνηρή ήττα με σκορ 3-1.

«Το να παίζει 23 ματς χωρίς τον Κιελίνι και να προσπαθεί να μάθει τόσο την ιταλική γλώσσα όσο και το γρήγορο παιχνίδι της Serie A, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα για τον Ντε Λιχτ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι, και πρόσθεσε: «Τώρα ξεκουράζεται και αναρώνει από τον τραυματισμό».

Θέση στο θέμα πήρε και ο πρώην προπονητής του συλλόγου, Φάμπιο Καπέλο. «Αναφέρουν πως είναι τραυματισμένος, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να του δώσουμε περισσότερο χρόνο να καταλάβει το νέο σύστημα και τη νέα νεοτροπία».

Στο προπονητικό κέντρο, όμως, οι σταρ της ομάδας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, προσπαθούν να τον κάνουν να νιώσει πιο άνετα και μέρος του κλαμπ.

Οι επόμενες βδομάδες πρόκειται να είναι κρίσιμες για το μέλλον του, με το πράγμα, όμως, να περιπλέκεται ακόμη πιο πολύ, καθώς τον Φεβρουάριο πρόκειται να επιστρέψει ο Κιελίνι, με αποτέλεσμα να γίνουν 4 οι διεκδικητές των δύο βασικών στόπερ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα