Σάντρο - Τζένοα: Ελεύθερος με τερματισμό συμβολαίου

Σάντρο - Τζένοα: Ελεύθερος με τερματισμό συμβολαίου

Σάντρο - Τζένοα: Ελεύθερος με τερματισμό συμβολαίου

Παρελθόν από την Τζένοα αποτελεί ο Σάντρο, ο οποίος βρισκόταν εκτός ομάδας σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν σε από κοινού λύση του συμβολαίου του.  

Η Τζένοα πήρε την περίεργη απόφαση να πληρώσει την Μπενεβέντο το καλοκαίρι του 2018 για τον Σάντρο, δύο μέρες αφότου η δεύτερη τον είχε αποκτήσει από την Αντάλιασπορ.

Ενάμιση χρόνο αργότερα, οι ιθύνοντες της πρέπει να αισθάνονται βαθιά μετανιωμένοι, καθώς ο Βραζιλιάνος δεν έδωσε τα αναμενόμενα και αποχώρησε από τον σύλλογο στα μισά της διάρκειας του συμβολαίου του, που έληγε το 2021.

Αυτό προέκυψε μετά την από κοινού λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς το τελευταίο εξάμηνο ο 30χρονος μέσος είχε τεθεί εκτός ομάδας δίχως να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο του Τιάγκο Μότα όσο και του Νταβίντε Νικόλα. Έτσι, είχε ενημερωθεί να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά το τέλος του εξάμηνου δανεισμού του στην Ουντινέζε το περασμένο καλοκαίρι.

Πλέον, ο έμπειρος άλλοτε χαφ των Τότεναμ, ΚΠΡ και Γουέστ Μπρομ ενδέχεται να επιστρέψει στην πατρίδα του, για πρώτη φορά μετά το 2010.