Μίλαν - Σαμπντόρια 0-0: Ζλάταν, έχεις δουλειά (vid)

Μίλαν - Σαμπντόρια 0-0: Ζλάταν, έχεις δουλειά (vid)

bet365

Ο ερχομός του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από τον πάγκο δεν αρκούσε για να ξεκινήσει η Μίλαν με γκολ το 2020 κι έτσι το 0-0 κόντρα στην Σαμπντόρια έδειξε στον Σουηδό το δύσκολο έργο του ενόψει συνέχειας.

Οι οπαδοί της Μίλαν είναι ρεαλιστές και ήξεραν πώς θα έπρεπε να προϋπαντήσουν ξανά τον Ζλάταν στο Σαν Σίρο. «Έχουμε μια νέα πρόκληση να ζήσουμε μαζί» έλεγε το πανό που άπλωσαν για χάρη του, στην επιστροφή του ως παίκτης των Ροσονέρι μετά τον Μάιο του 2012 και είχαν δίκιο ως προς το «πρόκληση». Η Μίλαν εξακολουθεί να έχει πρόβλημα και το έδειξε και απέναντι στην εξίσου παραπαίουσα Σαμπντόρια του Κλαούντιο Ρανιέρι (0-0), αφού έμεινε μακριά από το γκολ και έχασε ακόμη δύο βαθμούς στο κυνήγι της επανεφεύρεσης του εαυτού της.

Ασφαλώς, ο Ιμπραΐμοβιτς δεν θα μπορούσε να αλλάξει μόνος του πολλά στα 35 λεπτά που αγωνίστηκε, περνώντας ως αλλαγή στο 55΄αντί του Πιόντεκ, αλλά μόνο και μόνο η αγωνιστική του επανεμφάνιση με την Μίλαν μετά από 2794 μέρες και η όρεξη που δεν χάνει ποτέ του όταν εμπνέεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, είναι ο ιδανικότερος οιωνός για βελτίωση στη συνέχεια.

Προς το παρόν, η Μίλαν έφτασε τους 22 βαθμούς, στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού και στο -7 από την 6η θέση που οδηγεί Europa League. Με 16 πιο χαμηλά η Σαμπντόρια, η οποία κινδυνεύει σταθερά.

Μίλαν (Πιόλι): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ερνάντεζ, Κρούνιτς (85' Κρούνιτς), Μπενασέρ, Μποναβεντούρα (56' Λεάο), Σούσο, Πιόντεκ (55' Ιμπραΐμοβιτς), Τσαλχάνογλου.

Σαμπντόρια (Ρανιέρι): Αουντέρο, Μούρου, Κόλεϊ, Σαμπό, Μπερεζίνσκι, Λινέτι, Βιέιρα, Τόρσμπι, Ραμίρες (30' Ντεπαόλι, 42' Γιάνκτο), Κουαλιαρέλα, Γκαμπιαντίνι

Ποδαρικό με πεντάρα η Αταλάντα

Με φόρα ξεκίνησε το 2020 η Αταλάντα, η οποία διέλυσε την Πάρμα με 5-0 και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το δώρο της 4ης Ρόμα (ηττήθηκε εντός έδρας από την Τορίνο με 0-2). Η ομάδα του Γκασπερίνι ήταν εκθαμβωτική, ξεμπέρδεψε με την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος χάρη σε γκολ των Γκόμεζ (11’), Φρόιλερ (34’) και Γκόσενς (43’) και την μετέτρεψε σε θρίαμβο στο δεύτερο, με τον Ίλισιτς να σκοράρει δις (60’, 71’) για το τελικό σκορ. Πλέον, οι Μπεργκαμάσκι έφτασαν στο -1 από την τετράδα με 34 βαθμούς, αφήνοντας την Πάρμα 7η στους 25.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα