Τζένοα - Σασουόλο 2-1: Λύτρωση με Πάντεφ (vid)

Gazzetta team
Τζένοα - Σασουόλο 2-1: Λύτρωση με Πάντεφ (vid)

bet365

Η Τζένοα κινδύνεψε να χάσει από την Σασουόλο που είχε ακυρωθέν γκολ στο 76', αλλά με χρυσό σκόρερ τον Πάντεφ στο 86' νίκησε ξανά μετά τον Οκτώβριο και ανέβηκε στο -1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Είναι ακόμα ζωντανή! Στο ντεμπούτο του Νταβίντε Νικόλα στον πάγκο της,η Τζένοα βρήκε αυτό που έψαχνε απελπισμένα από τις 26 Οκτωβρίου του 2019 επί ημερών Τιάγκο Μότα, δηλαδή τη νίκη, επικρατώντας της Σασουόλο με 2-1 στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς στην Serie A.

Για να γίνει αυτό, όμως, έπρεπε να περάσει από ένα τρελό roller-coaster συναισθημάτων. Άνοιξε το σκορ στο 29' με εύστοχο πέναλτι του Κρισίτο, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ισοφαρίστηκε από τον Ομπίανγκ.

Κι εκεί που έψαχνε το γκολ της εκ νέου προσπέρασης, οι φιλοξενούμενοι την σόκαραν στο 76' χάρη σε γκολ του Τζούρισιτς. Για καλή τύχη των Γενοβέζων, όμως, το γκολ ακυρώθηκε για χέρι και εν τέλει εκείνοι γέλασαν τελευταίοι. Ο Γκόραν Πάντεφ χρίστηκε ήρωας στο 86', σκοράροντας με κοντινή κεφαλιά και έστειλε την ομάδα του στους 14 βαθμούς, όσους έχει και η Μπρέσια, στο -1 από την 16η Σαμπντόρια. Αντίθετα, η Σασουόλο έμεινε 13η με 19 βαθμούς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα