Πογκμπά - Γιουβέντους: Προσφορά 60 εκατ. ευρώ συν τον Τσαν ενόψει Γενάρη

Gazzetta team
Πογκμπά - Γιουβέντους: Προσφορά 60 εκατ. ευρώ συν τον Τσαν ενόψει Γενάρη

bet365

Έτοιμη να φέρει πίσω στο Τορίνο τον Πολ Πογκμπά είναι η Γιουβέντους τον προσεχή Γενάρη, με δημοσίευμα να κάνει λόγο για προσφορά 60 εκατομμυρίων ευρώ συν τον Έμρε Τσαν προς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η επιστροφή του Πολ Πογκμπά στην δράση μετά τα τέλη Σεπτεμβρίου έβαλαν ξανά το όνομα του στην επικαιρότητα και αναζωπύρωσαν τη μεταγραφολογία που ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι.

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρίσκεται η Γιουβέντους, η οποία σύμφωνα με το «Tuttosport» έχει καταθέσει πρόταση 60 εκατομμυρίων ευρώ, μαζί με τον Έμρε Τσαν ως έμψυχο αντάλλαγμα, για να ενεργοποιήσει την επιστροφή του Γάλλου σταρ στο Τορίνο μετά από τρεισήμισυ χρόνια.

Το σενάριο που έδωσε στην δημοσιότητα το ιταλικό Μέσο βασίζεται και στην επιθυμία του Μαουρίτσιο Σάρι για ενίσχυση στην μεσαία γραμμή, έχοντας επιλέξει ως πιο κατάλληλη προσθήκη τον υπ'ατμόν από τους Κόκκινους Διαβόλους μέσο, που ναι μεν, απολαμβάνει την στήριξη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αλλά έχει εκδηλώσει προ πολλού τις τάσεις φυγείς του από τον σύλλογο και το Νησί.

 

SERIE A Τελευταία Νέα