Γουάντα Νάρα: «Ο Λουκάκου θα δει τα νοκ-άουτ από τον καναπέ»

Γουάντα Νάρα: «Ο Λουκάκου θα δει τα νοκ-άουτ από τον καναπέ»

Gazzetta team
Γουάντα Νάρα: «Ο Λουκάκου θα δει τα νοκ-άουτ από τον καναπέ»

bet365

Φουλ επίθεση προς τον Ρομέλου Λουκάκου από την Γουάντα Νάρα, με την σύζυγο του Ικάρντι να τον θεωρεί λίγο για την Ίντερ και να δηλώνει υποτιμητικά ότι θα δει τα νοκ-άουτ του Champions League από την τηλεόραση του σπιτιού του.

Η Γουάντα Νάρα δεν βρίσκεται πλέον μέσα στα πράγματα της Ίντερ, μετά την μετακίνηση του Μάουρο Ικάρντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα... μασήσει τα λόγια της για τους Νερατζούρι.

Συγκεκριμένα, στο στόχαστρο της βρέθηκε ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος παρά την εξαιρετική χρονιά που διανύει στο Μιλάνο, δεν φαίνεται να πείθει την ατζέντη και σύζυγο του προκατόχου του στην γραμμή κρούσης του συλλόγου.

«Θα ήταν καλό να βλέπαμε τον Λουκάκου και στα μεγάλα παιχνίδια. Δεν σκόραρε στο Champions League και τώρα θα παρακολουθήσει τα νοκ-άουτ από την τηλεόραση. Το τελευταίο, όμως, Νο9 της Ίντερ πέτυχε 150 γκολ», δήλωσε μεταξύ άλλων η Νάρα σε τηλεοπτικό show, η οποία μάλλον παράβλεψε τα δύο τέρματα, που σημείωσε ο Βέλγος στους ομίλους φέτος, προκειμένου να υποστηρίξει τη θέση της.

 

SERIE A Τελευταία Νέα