Τορίνο - Σπαλ 1-2: Ανατροπή σωτηρίας (vid)

Gazzetta team
Τορίνο - Σπαλ 1-2: Ανατροπή σωτηρίας (vid)

bet365

«Μπαμ» στο Τορίνο, με την Σπαλ να πανηγυρίζει σπουδαία νίκη-ανατροπή (1-2) και να παίρνει διπλό χρυσάφι για την υπόθεση παραμονής.

Από τα... αζήτητα στο επίκεντρο με τρομερή ανατροπή. Η ψυχωμένη Σπαλ έκλεισε το σπίτι της Τορίνο, έφυγε με σπουδαίο διπλό και μάλιστα με ανατροπή (1-2) και έδειξε ζωντανή στο παιχνίδι της σωτηρίας στην Serie A.

Όλα έγιναν υπερβολικά δύσκολα με το... καλημέρα για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Ρινκόν σκόραρε στο 4' και έδειξε ότι καθάρισε από νωρίς για την Τορίνο. Ωστόσο, το μομέντουμ άλλαξε άρδην, πρώτα με την ισοφάριση του Στρεφέτσα στο 42' και έπειτα με την αποβολή του Μπρέμερ για τους γηπεδούχους με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 56'.

Η συγκεκριμένη αλλαγή αποτυπώθηκε αργά αλλά... εγκαίρως, όταν ο Πετάνια λύτρωσε την Σπαλ στο 81' και έδωσε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς, βοηθώντας την ομάδα του να προσπεράσει την Τζένοα και να φτάσει τους 12 βαθμούς, στο -3 από την 17η Σαμπντόρια. Η Τορίνο. από την άλλη, έχασε επαφή με τις ευρωπαϊκές θέσεις, βλέποντας την απόσταση να αυξάνεται στο -7 από την έκτη Αταλάντα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα