Ουντινέζε - Κάλιαρι 2-1: Νίκη-ανάσα στο... λεπτό (vid)

Gazzetta team
Ουντινέζε - Κάλιαρι 2-1: Νίκη-ανάσα στο... λεπτό (vid)

bet365

Η Κάλιαρι πίστεψε ότι θα αποδράσει με τον βαθμό ισοφαρίζοντας στο 84', όμως, η αποφασισμένη Ουντινέζε πήρε ξανά τα ηνία ένα λεπτό αργότερα (2-1) και θα κάνει Χριστούγεννα εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Δύο μήνες από την τελευταία εντός έδρας νίκη ήταν πολλοί. Η Ουντινέζε φάνηκε διατεθειμένη να κλείσει το 2019 με μοναδικό αποτέλεσμα τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και τα κατάφερε. Όχι κόντρα σε όποιον κι όποιον, αλλά στην φετινή Κάλιαρι της ευρωπαϊκής τροχιάς, επικρατώντας με 2-1 σε ένα φινάλε με έντονη εναλλαγή συναισθημάτων.

Οι Φριουλάνι είχαν προηγηθεί από το 39' με γκολ του Ντε Πάουλ, κρατούσαν στα χέρια τους τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς, όμως, ο Ζοάο Πέδρο έκανε δύσκολη τη ζωή τους, ισοφαρίζοντας στο 84'.

Κι αν η ισοφάριση φάνηκε ικανή να κόψει τον αέρα των γηπεδούχων, στο επόμενο κιόλας λεπτό, η Ουντινέζε επέστρεψε, με τον δημιουργό του πρώτου γκολ, Φοφανά, να χρίζεται σκόρερ. Τίποτα δεν άλλαξε στον δείκτη του σκορ, μόνη σημαντική εξέλιξη η αποβολή του Πισακάνε στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την Κάλιαρι, η οποία είχε στη βασική της σύνθεση τον Λυκογιάννη (έγινε αλλαγή στο ημίχρονο).

Έτσι, η ομάδα από το Ούντινε πήρε τεράστια νίκη, που την έστειλε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη, η Κάλιαρι έμεινε στο -6 από την τέταρτη Ρόμα και χάνει έδαφος για τις θέσεις του Champions League.

 

SERIE A Τελευταία Νέα