Φιορεντίνα - Ρόμα 1-4: Τρένο για "σεντόνι"! (vid)

Gazzetta team
Φιορεντίνα - Ρόμα 1-4: Τρένο για "σεντόνι"! (vid)

bet365

Με Τζέκο-Κολάροφ-Πελεγκρίνι-Τζανιόλο οι Τζαλορόσι έκαναν... παρέλαση στο Artemio Franchi και πάτησαν ακόμη πιο γερά στην 4η θέση.

Με ενθουσιασμό από το γεγονός ότι στάθηκε όρθια κόντρα στην Ιντερ και με τον Βλάχοβιτς, ο οποίος είχε δώσει την ισοπαλία κόντρα στους Νερατζούρι, να έχει θέση στην 11άδα, η Φιορεντίνα μπήκε δυνατά στο ματς και είχε διπλή ευκαιρία με τον προαναφερθέντα και τον Μπόατενγκ στο 12', ενώ στο 13' ακυρώθηκε γκολ του Βλάχοβιτς για οφσάιντ. Τα πρώτα 15 λεπτά ήταν καλά για την ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα αλλά έξι λεπτά μετά όλα ήταν τέλεια για αυτή του Πάουλο Φονσέκα: Γκολ του Τζέκο από κοντά στο 19' για το 0-1, γκολ του Κολάροφ με φάουλ που άφησε ακίνητο τον Ντραγκόφσκι στο 21' για το 0-2 και ακολούθησε μια καλή στιγμή με τον Τζανιόλο.

Οι Ρωμαίοι ήλεγχαν την κατάσταση, αλλά στο 34' το σουτ του Κάσερες έγινε... ασίστ για το 1-2 από τον Μπαντέλι, ο οποίος έβαλε ξανά στο ματς τους γηπεδούχους. Και παρέμειναν "ζωντανοί" ως το 73', όταν ο Πελεγκρίνι στην κίνηση, μετά την ασίστ του Τζέκο, έγραψε το 1-3. Η Φιορεντίνα κατέρρευσε, οι Τζαλορόσι πετούσαν και στο 88' ήταν η σειρά του Τζανιόλο να βρει δίχτυα, ολοκληρώνοντας τέλεια την αντεπίθεση και διαμορφώνοντας το τελικό 1-4!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα