Βερόνα - Τορίνο 3-3: Οι αλλαγές γλίτωσαν τους... Έλληνες! (pic)

Gazzetta team
Βερόνα - Τορίνο 3-3: Οι αλλαγές γλίτωσαν τους... Έλληνες! (pic)

bet365

Επικό παιχνίδι στο «Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκότι», με την Τορίνο να προηγείται με 3-0 στο 61'! Όμως, το «χρυσό» ανακάτεμα του Γιούριτς στην τράπουλα των γηπεδούχων... έβγαλε τρία γκολ, ένα από την κάθε αλλαγή και εν τέλει «έσωσε» την παρτίδα για τη Βερόνα στο 86'!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Βερόνα επανήλθε σε παιχνίδι και πήρε κάτι από το ματς, όντας με τρία γκολ πίσω στο σκορ!

Αν έπρεπε να δοθεί ένας πρωταγωνιστικός ρόλος σε μια εκ των δύο αντιπάλων στο «Μπεντεγκότι» για το πρώτο μέρος, αυτός ξεκάθαρα θα πήγαινε στην Τορίνο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, τις (ακίνδυνες) φάσεις, όπως επίσης και το γκολ του Μπερενγκέρ στο 25΄ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, καθώς η μπάλα πέρασε άουτ στην εξέλιξη της επίθεσης.

Ωστόσο, μέχρι το σφύριγμα για την ανάπαυλα, η ομάδα του Μαντσάρι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 36’. Η κάθετη του Βέρτνι στον Ανσαλντί, με τον δεύτερο να πιάνει μια βολίδα μέσα από την περιοχή, ήταν το τρίτο του γκολ για φέτος με τους «τορίνι».

O Ιβάν Γιούριτς αποφάσισε να ανακατέψει την τράπουλα στο δεύτερο μέρος, πέρασε τους δύο επιθετικούς Βέρε και Στεπίνσκι στο ματς, αντί των Ντι Καρμίνε και Ζακανί, προκειμένου να βρει γκολ.

Μπορεί να άργησε, αλλά του βγήκε στο έπακρο!

Ο Μπερενγκέρ στο 56’ έκανε μια εκπληκτική κούρσα από τα αριστερά και με σκαφτό σουτ «σκότωσε» γλυκά τον Σιλβέστρι. Οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στο 62’ μετά από κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Ανσαλντί και με σκαστό σουτ «τελείωσε» τους γηπεδούχους, για δεύτερη φορά, μέχρι το 69’ που ο Μπρέμερ πήγε να τους… αναστήσει!

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Τορίνο έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, ο Λα Πένια το καταλόγισε με την βοήθεια του VAR και ο Πατσίνι ευστόχησε για να μειώσει σε 3-1.

Στο 76’ ο Πατσίνι έπιασε «κεραυνό» έξω από την περιοχή, ο Σιρίγου δεν μπλόκαρε και ο Βέρε εκμεταλλεύτηκε την στιγμή και μείωσε σε 3-2 για να έρθει η ισοφάριση στο 84’ με την έτερη «χρυσή αλλαγή» του Γιούριτς τον Στεπίνσκι, που βρέθηκε μόνος του μετά από σέντρα-λουκούμι του Φαραόνι μες την περιοχή και εκτέλεσε για το 3-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

Βερόνα (Ιβάν Γιούριτς): Σιλβέστρι, Ραχμάνι, Κουμπούγια, Γκάντερ, Φαραόνι, Άμραμπατ (63’ Πατσίνι), Βελόσο, Λάζοβιτς, Ζακανί (46’ Βέρε), Πεσίνα, Ντι Καρμίνε (46’ Στεπίνσκι)

Τορίνο (Βάλτερ Μαντσάρι): Σιρίγου, Ίτσο, Ενκουλού, Μπρέμερ, Αΐνα, Μπασέλι (86’ Μεϊτέ), Ρίνκον, Ανσαλντί, Βέρντι (78’ Λούκιτς), Μπερενγκέρ (73’ Μπελότι), Ζάζα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα