Κλαούντιο Ρανιέρι: Ο master των ντέρμπι! (vid)

Gazzetta team
Κλαούντιο Ρανιέρι: Ο master των ντέρμπι! (vid)

bet365

Μετά την συμμετοχή του ως προπονητής στο Derby della Lanterna ο Ιταλός τεχνικός έγινε ο πρώτος που έχει καθίσει στον πάγκο στις τέσσερις κορυφαίες αναμετρήσεις στην Ιταλία. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό...

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Θρυλικός... Ο Κλαούντιο Ρανιέρι πέτυχε το... ακατόρθωτο το 2016 με τη Λέστερ και το πιο αναπάντεχο πρωτάθλημα όλων των εποχών, ωστόσο μέχρι σήμερα, τρία χρόνια μετά, συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Η Σαμπντόρια πήρε τη νίκη χθες στη Τζένοα με τον Γκαμπιαντίνι, αλλά το... ρεκόρ είχε σημειωθεί με την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο 68χρονος είναι ο μόνος τεχνικός, που έχει προπονήσει ομάδα στο Derby della Mole, την αναμέτρηση δηλαδή ανάμεσα σε Τορίνο και Γιουβέντους, στο Derby della Madoninna, το Μίλαν - Ίντερ και στο Derby della Capitale ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο.

Χθες, ήταν και η στιγμή να οδηγήσει ομάδα στο Derby della Lanterna, ανάμεσα σε Τζένοα και Σαμπντόρια, όπου αναδείχθηκε και νικητής.

Παράλληλα, με το τρίποντο αυτό έρχεται να προστεθεί στα μη χαμένα του παιχνίδια σε πρώτα ντέρμπι στην Serie A.

Η Σαμπντόρια πλέον βρίσκεται μόλις μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και έχει ακόμα πολλή δουλειά για να τη «στρώσει», ωστόσο ο Ρανιέρι έχει αποδείξει πως είναι προπονητής ειδικών συνθηκών.

 

SERIE A Τελευταία Νέα