Αντσελότι - Ντε Λαουρέντις: Πέντε «όχι»

Αντσελότι - Ντε Λαουρέντις: Πέντε «όχι»

Gazzetta team
Αντσελότι - Ντε Λαουρέντις: Πέντε «όχι»

bet365

Στα προβλήματα στις σχέσεις του προέδρου της Νάπολι με τον -πρώην πλέον- προπονητή αναφέρονται οι Ισπανοί.

Ο Κάρλο Αντσελότι αποτελεί παρελθόν για τους Παρτενοπέι από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, με το κλαμπ να ανακοινώνει την απόλυση του. Μια εξέλιξη που έμοιαζε αναπόφευκτη από ένα σημείο κι έπειτα, αφού στην ομάδα επικρατούσε ένα χάος, με τους παίκτες να επαναστατούν κόντρα στον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και στη συνέχεια να χάνουν την εμπιστοσύνη τους στον προπονητή.

Οπως αναφέρει η Marca σε σχετικό δημοσίευμα, το πρόβλημα άρχισε όταν ο Αντσελότι απάντησε αρνητικά σε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο είχε διάρκεια ως το 2021. Η μαδριλένικη εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο προπονητής είπε συνολικά πέντε φορές "όχι" στον πρόεδρο, την ώρα που συνέβαιναν διάφορα που τους απομάκρυναν σιγά-σιγά.

Η καθυστέρηση στα έργα για την ανακαίνιση του San Paolo, οι μεταγραφικές επιθυμίες που δεν έγιναν πραγματικότητα, τα άσχημα αποτελέσματα στη Serie A και όσα έγιναν τον Νοέμβριο με την άρνηση των παικτών να ακολουθήσουν την εντολή της διοίκησης για εγκλεισμό στο προπονητικό κέντρο, είχαν όλα αυτά μαζί ως συνέπεια το να οδηγηθούν οι δύο πλευρές στο πρόωρο τέλος της συνεργασίας τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα