Ίντερ - Ρόμα 0-0: Της έβαλε φρένο... (vid)

Gazzetta team
Ίντερ - Ρόμα 0-0: Της έβαλε φρένο... (vid)

bet365

Η Ρόμα στάθηκε εμπόδιο στην Ίντερ και το 0-0 στο Σαν Σίρο έβαλε σε... κίνδυνο την κορυφή για τους Νερατζούρι.

Tην προηγούμενη εβδομάδα η Ίντερ πάτησε μόνη την κορυφή της Serie A, ωστόσο αυτή μπήκε σε... κίνδυνο. Η Ρόμα έβαλε φρένο στους Νερατζούρι, απέσπασε ισοπαλία 0-0 στο Σαν Σίρο και αν αύριο η Γιουβέντους νικήσει τη Λάτσιο, τότε θα ξαναπεράσει πρώτη. Η Ίντερ έβγαλε νεύρα, δεν είχε ουσία και είναι η πρώτη φορά στην εποχή Κόντε που η ομάδα δε σκοράρει. Οσο για τους Τζιαλορόσι, μπήκαν τετράδα και στο +1 από την Κάλιαρι.


Πολύ δυνατό το ξεκίνημα της Ίντερ στο ματς, πίεσε, ανάγκασε τη Ρόμα σε λάθη και σε ένα λεπτό έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 7' από γκάφα της άμυνας, ο Λουκάκου βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Μιράντε έκανε τρομερή επέμβαση. Η Ιντερ συνέχισε να πιέζει κι ένα λεπτά αργότερα ο Λαουτάρο δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Και μετά... τέλος! Η Ρόμα αντέδρασε, ισορρόπησε το παιχνίδι, τα πήγε εξαιρετικά ανασταλτικά, ενώ η κατοχή ξεπέρασε το 60%. Δημιουργικά οι Τζιαλορόσι δεν έπεισαν, αλλά κρατούσαν και τους γηπεδούχους μακριά από την εστία τους. Ενα σουτ του Λαουτάρο ήταν ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει η Ιντερ μετά το πρώτο εκρηκτικό δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη, πάλι από λάθος της άμυνας, ο Βεσίνο βρέθηκε τετ α τετ, αλλά νικήθηκε από τον Μιράντε. Κακό το β' μέρος, η Ιντερ προσπαθούσε να φανεί απειλητική, αλλά δεν έβρισκε διαδρόμους για να κάνει τη διαφορά. Η Ρόμα κράτησε το μηδέν και πήρε έναν σημαντικό βαθμό στη μάχη για την έξοδο στο Champions League.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Γκοδίν, Ντερ Φράι, Μπιράγκι (88' Ντ Αμπρόζιο), Σκρίνιαρ, Καντρέβα (45' Λαζάρο), Βαλέρο (72' Ασαμόα), Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Λουκάκου, Λαουτάρο

Ρόμα: Μιράντε, Κολάροβ, Σαντόν (17΄Σπινατσόλα), Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Μχιταριάν (89' Φλορέντσι), Βερετού, Πελεγκρίνι, Ντιαβαρά, Ζανιόλο, Περότι (68' Τζέκο)

 

SERIE A Τελευταία Νέα