Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα για Μπαλοτέλι προσπάθησε η Μπρέσια

Gazzetta team
Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα για Μπαλοτέλι προσπάθησε η Μπρέσια

bet365

Για «παρεξήγηση» έκανε λόγο με ανακοίνωσή της η Μπρέσια, αναφορικά με το ρατσιστικό σχόλιο του προέδρου της για τον Μάριο Μπαλοτέλι, αποδίδοντας το σε.. κόλπο για να αποφύγει τα ΜΜΕ.

Προσπάθησε να... τα μπαλώσει η Μπρέσια για τις ντροπιαστικές δηλώσεις του προέδρου της, Μάσιμο Τσελίνο, αναφορικά με τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Οι άνθρωποι του συλλόγου, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν στην ιστοσελίδα του συλλόγου, χαρακτήρισαν ως παρεξήγηση τα όσα ειπώθηκαν, δικαιολογώντας τον ισχυρό τους άνδρα με το επιχείρημα ότι «προσπάθησε να αποφύγει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων», κάτι που όμως δεν φαίνεται να πείθει.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SERIE A NEWS FEED