Τορίνο - Ιντερ 0-3: Σαββατόβραδο με ρεκόρ (vid)

Τορίνο - Ιντερ 0-3: Σαββατόβραδο με ρεκόρ (vid)

bet365

Στο βροχερό Τορίνο οι Νερατζούρι έκαναν πλάκα στη Γκρανάτα και ξεπέρασαν προηγούμενες επιδόσεις τους, μένοντας στο -1 από την κορυφή.

Με τη Γιουβέντους να έχει περάσει από το Μπέργκαμο νωρίτερα, η νίκη ήταν μονόδρομος για τους Μιλανέζους στο Olimpico Grande Torino. Και ήρθε πολύ εύκολα, παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες δε βοηθούσαν. Με γκολ των Λαουτάρο-Ντε Φράι-Λουκάκου η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πήρε το τρίποντο και για πρώτη φορά στην ιστορία της έχει σκοράρει και στις 13 αγωνιστικές, ενώ για πρώτη φορά έχει 11 νίκες (συν μία ισοπαλία και μία ήττα) στο αντίστοιχο διάστημα, ξεπερνώντας τις 10 επί Τζοβάνι Τραπατόνι στην πρωταθληματική σεζόν 1988-89. Τραυματίες έφυγαν από το πρώτο μέρος οι Μπελότι και Μπαρέλα, επισφαλής η θέση του Βάλτερ Ματσάρι στη Γκρανάτα...

Το ματς άρχισε ιδανικά για την Ιντερ, αφού άνοιξε το σκορ νωρίς και συγκεκριμένα στο 12': Βολέ του Σιρίγκου, κεφαλιά του Βεσίνο, τετ α τετ ο Λαουτάρο, πλασέ εκεί που έπρεπε και 0-1. Για την Τορίνο τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στο επόμενο λεπτό αφού ο Μπελότι αποχώρησε λόγω τραυματισμού και στο 28' το σουτ του Βέρντι έφυγε λίγο άουτ. Στο 31' χρειάστηκε η πολύ καλή επέβαση του Σιρίγκου στη δυνατή κεφαλιά του Λουκάκου για να παραμείνει το 0-1 αλλά όχι για πολύ, αφού δευτερόλεπτα αργότερα ο Μπιράγκι σέντραρε στο πίσω δοκάρι, όπου ο Ντε Φράι έκανε το 0-2. Ολα πήγαιναν καλά για τους Νερατζούρι δηλαδή, αλλά στη συνέχεια στράβωσαν λίγο, αφού ο Μπαρέλα -ο οποίος είχε καλή ευκαιρία στο 42'- αποχώρησε λόγω τραυματισμού κι αυτός, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έπρεπε να κάνει... miracolo ο Χαντάνοβιτς με το ένα χέρι για να μη μειώσει ο Ντε Σιλβέστρι από κοντά.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, στο 48', ο Ιτσο μπορούσε να κάνει το 1-2 με κοντινή κεφαλιά αλλά αστόχησε και η τιμωρία ήρθε στο 55', όταν ο Λουκάκου βρήκε χώρο για να μπει στην περιοχή και με το δεξί έγραψε το 0-3. Αν υπήρχε -που δεν υπήρχε αλλά λέμε τώρα- οποιαδήποτε αμφιβολία για το αν θα νικούσε η Ιντερ έφυγαν εκείνη τη στιγμή, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να μειώσουν στη συνέχεια αλλά ο Χαντάνοβιτς δεν το επέτρεπε, όπως για παράδειγμα στο 66' με την απόκρουση του στο φάουλ του Βέρντι. Μία από τις τελευταίες καλές φάσεις στο ματς, με τους Νερατζούρι να έχουν κι αυτοί μία στο 83' με τον Λουκάκου, το πλασέ του οποίου έφυγε ελάχιστα άουτ.

Τορίνο (Βάλτερ Ματσάρι): Σιρίγκου, Ιτσο, Ενκουλού, Μπρέμερ (57' Ολα Αϊνα), Ντε Σιλβέστρι, Μπαζέλι (71' Μπερενγκέρ), Λούκιτς, Μεϊτέ, Ανσάλντι, Βέρντι, Μπελότι (13' Τζάτζα).

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Γοδίν, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ντ'Αμπρόζιο (83' Ντιμάρκο), Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα (45' Μπόρχα Βαλέρο), Μπιράγκι, Λαουτάρο (69' Καντρέβα), Λουκάκου.

 

SERIE A Τελευταία Νέα