Ρόμα – Μίλαν 2-1: Ολο και πιο χαμηλά (vid)

Gazzetta team
Ρόμα – Μίλαν 2-1: Ολο και πιο χαμηλά (vid)

bet365

Παρά τις άπειρες απουσίες, η Ρόμα νίκησε 2-1 τη Μίλαν, πλησίασε την τετράδα και τους άφησε να βολοδέρνουν χωρίς σχέδιο και ουσία στο +3 από τον υποβιβασμό.

Ο Στέφανο Πιόλι ανέλαβε τη Μίλαν, για να της δώσει αυτό το κάτι παραπάνω, αλλά στο δεύτερο ματς του παρέμεινε χωρίς τρίποντο. Και εάν στη δική του πρεμιέρα είχε πάρει ισοπαλία, αυτή τη φορά ηττήθηκε στο “Ολίμπικο”. Η Ρόμα πήρε το 2-1, παρά το ότι η μισή ομάδα της είναι στα πιτς. Αμφότερες δεν βρίσκονταν σε καθόλου καλή κατάσταση, μα οι Ρωμαίοι με αυτό το τρίποντο ανέβηκαν στο -1 από την τετράδα, με τους ηττημένους να μένουν στο +3 από τον υποβιβασμό και να ψάχνονται χωρίς αρχή και τέλος.

Με εξ επαφής κεφαλιά του Τζέκο (38') οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα και η Μίλαν ισοφάρισε με το σουτ του Ερναντές (55') να βρίσκει σε αντίπαλο και να ξεγελάει τον Πάου Λόπεθ. Τα αμυντικά λάθη δεν τελείωναν για τους Ροσονέρι και στο 58' ο Τζανιόλο βρήκε την ευκαιρία και καθάρισε το ματς με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ.

Ρόμα (Πάουλο Φονσέκα): Πάου Λόπεθ, Κολάροφ, Φάσιο, Σμόλινγκ, Σπινατσόλα (77' Τσετίν), Παστόρε, Μαντσίνι, Βερετού, Τζανιόλο (83' Σαντόν), Περότι (53' Αντονούτσι), Τζέκο

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Μουσάκιο, Κόντι (52' Καλάμπρια), Ρομανιόλι, Ερναντές, Μπίλια (72' Μπενασέρ), Τσαλχάνογλου, Κεσί, Πακετά (63' Πιόντεκ), Σούσο, Λεάο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα