Πρώην άσος της Λιβόρνο έκανε ακαδημία και της έδωσε κιτρινόμαυρα λόγω ΑΕΚ! (pic)

Gazzetta team
Πρώην άσος της Λιβόρνο έκανε ακαδημία και της έδωσε κιτρινόμαυρα λόγω ΑΕΚ! (pic)

bet365

Οι φίλοι της ΑΕΚ είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους της Λιβόρνο, κάτι που έκανε τον πρώην επιθετικό της ιταλικής ομάδας, Ιγκόρ Πρότι να δώσει τα κιτρινόμαυρα χρώματα στην ακαδημία που άνοιξε!

Είναι γνωστή η σχέση των φίλων της ΑΕΚ με αυτούς της Λιβόρνο, κάτι που αποτέλεσε αφορμή για τον Ιγκόρ Πρότι να δώσει τα κιτρινόμαυρα χρώματα στην ακαδημία ποδοσφαίρου που έκανε!

Ο πρώην επιθετικός της Λιβόρνο μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ανακοίνωσε ότι το κίτρινο και το μαύρο, τα χρώματα της ακαδημίας ποδοσφαίρου που άνοιξε, τα εμπνεύστηκε από την ΑΕΚ για να τιμήσει την αδελφοποίηση με την ελληνική ομάδα.

«Τα χρώματα της ποδοσφαιρικής μας σχολής, LA 10, είναι το κίτρινο και το μαύρο για να τιμήσουμε την ιστορική αδελφοποίηση με τους Έλληνες φίλους μας από την ΑΕΚ», έγραψε ο Πρότι, συνοδεύοντας έτσι το σήμα της ποδοσφαιρικής του σχολής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα