Γκιγκς για Ρονάλντο: «Ποιος να το 'λεγε;»

Gazzetta team
Γκιγκς για Ρονάλντο: «Ποιος να το 'λεγε;»

bet365

Ο Ράιαν Γκιγκς θυμήθηκε το πρώτο ματς του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξηγώντας πώς άλλαξαν όλα στη συνέχεια.

Ο Πορτογάλος έχει πετύχει τόσα στην καριέρα του και συνεχίζει να γράφει ιστορία, με αποτέλεσμα να θεωρείται πλέον ένας από τους κορυφαίος όλων των εποχών. Αυτό, φυσικά, το αναγνωρίζει πλέον και ο Γκιγκς, αλλά κάποτε δεν μπορούσε ούτε να το σκεφτεί.

«Δεν μπορούσα ποτέ να σκεφτώ ότι ο Ρονάλντο θα γινόταν ένας από τους καλύτερους στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Θυμάστε το πρώτο του ματς με τη Γιουνάιτεντ; Ηταν κόντρα στη Μπόλτον και το είχε παρακάνει. Δεν έδινε με τίποτα πάσα, έκανε πολλές ντρίμπλες, πολλές βουτιές. Ηταν πολύ εκνευριστικός και γενικά το ξεκίνημα του ήταν πολύ δύσκολο», θυμήθηκε ο Ουαλός, για να εξηγήσει όμως πώς είχε η κατάσταση λίγο καιρό μετά.

«Ξαφνικά, όμως, άλλαξαν όλα. Ολοι ξέραμε ότι έπρεπε να δώσουμε την μπάλα στον Κριστιάνο. Σε μια ομάδα που είχε τον Ρούνεϊ, τον Σκόουλς και τον Τέβες, εμείς ξέραμε ότι έπρεπε να πασάρουμε στον Κριστιάνο γιατί μόνο αυτός μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Ηταν αυτός που μας έβγαζε από τη δύσκολη θέση. Πολλοί γίνονται σπουδαίοι σε μια περίοδο της καριέρας του αλλά αυτός είναι σταθερά σπουδαίος παντού. Από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα στη Γιουβέντους. Εχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του μέσα στα χρόνια. Στην περιοχή, πλέον, είναι "φονιάς". Σε τρώει ζωντανό. Ντριμπλάρει, πασάρει, εκτελεί με το δεξί ή με το αριστερό. Είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών πλέον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα