Γιουβέντους: Πήρε 18 εκατομμύρια σε μια σεζόν από τον Ιγουαΐν

Κώστας Ζάλιαρης
Γιουβέντους: Πήρε 18 εκατομμύρια σε μια σεζόν από τον Ιγουαΐν

bet365

Ο Γκονζάλο Ιγουαΐν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στα πλάνα του Σάρι στη Γιουβέντους τη φετινή σεζόν και πέρυσι αποδείχθηκε... κερδοφόρος ο δανεισμός του σε Μίλαν και Τσέλσι.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ο Αργεντινός, δεν κατάφερε να «στεριώσει» ούτε στο Μιλάνο, αλλά ούτε λίγο αργότερα και στο Λονδίνο, παίζοντας στους «ροσονέρι» αλλά και τους «μπλε» στην περασμένη σεζόν, σε δύο διαφορετικούς δανεισμούς από τη Γιουβέντους.

Το φετινό καλοκαίρι επέστρεψε στο Τορίνο αποφασισμένος να παραμείνει στους «μπιανκονέρι» και παρά τα αρχικά σχέδια που περιελάμβαναν τη νέα παραχώρησή του, ο «Pipita» κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση του Σάρι και αποδίδει αρκετά καλά μέχρι στιγμής.

Βάσει των οικονομικών δεδομένων της Γιουβέντους από την περσινή ποδοσφαιρική χρονιά, όπως αναφέρει και το Calcio e Finanza, η «Γηραιά Κυρία» έλαβε 10.28 εκατομμύρια ευρώ από τη Μίλαν για τον δανεισμό που αποδείχθηκε εξάμηνος (22 συμμετοχές, 8 γκολ) και άλλα 7.8 εκατομμύρια από την Τσέλσι για το δεύτερο μισό της σεζόν 2018-2019.

Με δεδομένο πως ο ετήσιος μισθός του Ιγουαΐν κάτι παραπάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ, η Γιουβέντους κερδισμένη βγήκε από την... περιπλάνηση του Αργεντινού.

 

SERIE A Τελευταία Νέα