Σαμπντόρια - Ιντερ 1-3: Τρένο! (vid)

Gazzetta team
Σαμπντόρια - Ιντερ 1-3: Τρένο! (vid)

bet365

Με τον Αλέξις Σάντσες να βάζει το πρώτο του γκολ και μετά να αποβάλλεται για θέατρο, οι Νερατζούρι έκαναν το 6x6 στη Γένοβα και περιμένουν από το +2 τη Γιουβέντους στο derby d'Italia!

Την παραμονή του αγώνα ο Αντόνιο Κόντε προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους, λέγοντας ότι Γιούβε και Νάπολι είναι μπροστά από την Ιντερ σε ό,τι αφορά τη μάχη του τίτλου. Με το ξεκίνημα που έχουν κάνει οι Μιλανέζοι, όμως, θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο ο 50χρονος τεχνικός για να κρατήσει προσγειωμένους τους πάντες στην ομάδα του ή γύρω από αυτή. Με τον Αλέξις Σάντσες να βάζει το πρώτο του γκολ ως Νερατζούρο, τον Γκαλιαρντίνι το πρώτο της σεζόν και τον Σένσι να σκοράρει ξανά, έστω με τη βοήθεια του Χιλιανού, η Ιντερ πέρασε και από το Luigi Ferraris, απέναντι σε μια Σαμπντόρια που απογοήτευσε ξανά και παραμένει στην τελευταία θέση με μία νίκη και πέντε ήττες...

Το ξεκίνημα του ματς έδινε την εντύπωση ότι οι Γενοβέζοι θα έβαζαν δύσκολα στους Μιλανέζους, αλλά αυτό κατέρρευσε μέσα σε δύο λεπτά... Στο 20' το σουτ του Σένσι κόντραρε στον Σάντσες και πήγε δοκάρι και δίχτυα, με τους δυο τους να "συνεργάζονται" ξανά δύο λεπτά μετά: Στρώσιμο του Ασαμόα, σουτ του Σένσι που... έγινε πάσα και ο Χιλιανός από κοντά έγραψε το 0-2! Οι Νερατζούρι είχαν πλέον το ματς εκεί που ήθελαν και περίμεναν μια αντίδραση από τους Μπλουτσερκιάτι, η οποία δεν ήρθε. Αντιθέτως, απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε αρχή, μέση και τέλος, θα μπορούσαν να έρθουν κι άλλα γκολ για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο Λαουτάρο ήταν άστοχος.

Το β' μέρος, πάντως, άρχισε άσχημα για την Ιντερ, αφού στο 46' έμεινε με 10 παίκτες λόγω της 2ης κίτρινης κάρτας στον Σάντσες για θέατρο, ενώ στο 55' είδε τη Σαμπντόρια να μειώνει με το διαγώνιο σουτ του Γιάνκτο (1-2). Θεωρητικά οι γηπεδούχοι είχαν το χρόνο σύμμαχο τους για να ψάξουν την ισοφάριση αλλά πρακτικά όλα τελείωσαν λίγα λεπτά μετά. Συγκεκριμένα στο 61', όταν ο Μπρόζοβιτς πέρασε ωραία την κάθετη για τον Γκαλιαρντίνι, ο οποίος με διπλή προσπάθεια έγραψε το 1-3. Αυτό που ήταν και το τελικό σκορ δηλαδή, αφού στο 90' ο Κουαλιαρέλα αστόχησε με κοντινή κεφαλιά.

Σαμπντόρια (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αουντέρο, Μπερεζίνσκι, Σαμπό, Κόλεϊ, Ντεπάολι (56' Μπονατσόλι), Λινέτι (73' Καπράρι), Εκνταλ (69' Βιεϊρά), Ραμίρες, Καπράρι, Γιάνκτο, Κουαλιαρέλα.

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Καντρέβα (57' Ντ'Αμπρόζιο), Γκαλιαρντίνι, Μπρόζοβιτς, Σένσι (65' Μπαρέλα), Ασαμόα, Σάντσες, Λαουτάρο (56' Λουκάκου).

 

SERIE A Τελευταία Νέα