Μπρέσια - Γιουβέντους 1-2: Πάλι ανατροπή (vid)

Gazzetta team
Μπρέσια - Γιουβέντους 1-2: Πάλι ανατροπή (vid)

bet365

Οι Λομβαρδοί προηγήθηκαν μόλις στο 4' αλλά οι Μπιανκονέρι ανέτρεψαν την κατάσταση με το αυτογκόλ του Τσάνσεγιορ (40') και τη σουτάρα του Πιάνιτς (63').

Πριν λίγες μέρες η Γιουβέντους βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη Βερόνα αλλά το ανέτρεψε και πήρε το τρίποντο. Το ίδιο έγινε τώρα και στο Mario Rigamonti, όπου το λάθος του Σέζνι έβαλε μπροστά την Μπρέσια (η οποία είχε νεύρο ως το τέλος) αλλά οι Τορινέζοι αντέδρασαν με ψυχραιμία και αρκετές ευκαιρίες, παίρνοντας τελικά τη νίκη. Καλό ντεμπούτο για Ραμπιό από τη μία πλευρά και Μπαλοτέλι από την άλλη...

Το ξεκίνημα του ματς ήταν τέλειο για τη Μπρέσια, αφού στο 4' η λάθος εκτίμηση του Σέζνι στο σουτ του Ντοναρούμα σήμανε το 1-0! Η Γιούβε, όμως, αντέδρασε σωστά και μέχρι το 16' είχε τρεις φάσεις για να ισοφαρίσει με τους Ραμπιό, Ράμσεϊ και Κεντίρα. Στο 19', μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν και τον Ντανίλο με τραυματισμό, αλλά συνέχισαν να κάνουν το παιχνίδι τους, φτάνοντας εύκολα ως την αντίπαλη εστία. Το κακό για αυτούς ήταν ότι δεν μπορούσαν να βρουν και στόχο, οπότε... τους βοήθησε ο Τσάνσεγιορ, ο οποίος στο 40' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά το κόρνερ του Ντιμπάλα (1-1).

Στο δεύτερο μέρος η Γιουβέντους έκλεισε αμέσως στο μισό γήπεδο τη Μπρέσια και το 1-2 έμοιαζε θέμα χρόνου. Και ήταν. Δεν έγινε στο τετ α τετ του Ιγουαΐν στο 54' ή από τον Ραμπιό στο 55' αφού ο Γιόρονεν έκανε... miracolo, έγινε όμως στο 63' από τη συστημένη "ρουκέτα" του Πιάνιτς χαμηλά στη γωνία. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι είχε το σκορ που ήθελε αλλά συνέχισε να παίζει για το τρίτο γκολ, το οποίο θα μπορούσε να πετύχει αφού έφτιαχνε εύκολα τις προϋποθέσεις για αυτό. Δεν το έκανε όμως και στο τέλος είπε και "μπράβο" στον Σέζνι, ο οποίος στο 78' είχε αποκρούσει το κοντινό σουτ του Μαρτέλα για να... εξιλεωθεί για το λάθος στη φάση του 4ου λεπτού.

Μπρέσια (Εουτζένιο Κορίνι): Γιόρονεν, Σαμπέλι, Τσιστάνα, Τσάνσεγιορ, Ματέγιου (70' Μοροζίνι), Μπιζόλι, Τονάλι, Ντεσένα, Ρόμουλο (85' Αγιέ), Ντοναρούμα (64' Μάτρι), Μπαλοτέλι.

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Σέζνι, Ντανίλο (19' Κουαδράδο), Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Αλεξ Σάντρο, Πιάνιτς, Κεντίρα, Ραμπιό, Ράμσεϊ (69' Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα (80' Ματουιντί), Ιγουαΐν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα