Τι έγραψε ο Ρονάλντο από τον καναπέ τη στιγμή της βράβευσης του Μέσι (pic)

Gazzetta team
Τι έγραψε ο Ρονάλντο από τον καναπέ τη στιγμή της βράβευσης του Μέσι (pic)

bet365

Ο Πορτογάλος άσος δεν πήγε στην εκδήλωση της FIFA και τη στιγμή που ο Μέσι βραβευόταν ως κορυφαίος, εκείνος από τον καναπέ του σπιτιού του αναρτούσε ένα μήνυμα στα social media.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ο Ρονάλντο δεν πήγε στην εκδήλωση, στην οποία δεν θα έπαιρνε το βραβείο. Αυτό κατέληξε στα χέρια του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος μαζί με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ήταν οι άλλοι δύο που το διεκδικούσαν.

Την ώρα της βράβευσης του Αργεντινού άσου της Μπαρτσελόνα ως κορυφαίου, ο Ρονάλντο βρισκόταν στον καναπέ του σπιτιού του, όπου και αποφάσισε να ανεβάσει το παρακάτω μήνυμα στα social media.

«Η υπομονή και η επιμονή είναι δύο χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν τον επαγγελματία από τον ερασιτέχνη. Όλο αυτό που είναι μεγάλο σήμερα άρχισε μικρό. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα, αλλά κάνεις ό,τι είναι δυνατό για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Και να θυμάσαι πάντα πως μετά τη νύχτα έρχεται η αυγή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα