ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Κυριακόπουλος - Σασουόλο: Παρουσιάστηκε ο Ελληνας αμυντικός

Κυριακόπουλος - Σασουόλο: Παρουσιάστηκε ο Ελληνας αμυντικός

Κυριακόπουλος - Σασουόλο: Παρουσιάστηκε ο Ελληνας αμυντικός

Οι Νεροβέρντι παρουσίασαν επισήμως τον Γιώργο Κυριακόπουλο, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να δουλέψει για να καθιερωθεί στη Serie A και να κληθεί στην εθνική ομάδα.

Ο 23χρονος Ελληνας αριστερός μπακ, ο οποίος παραχωρήθηκε από τον Αστέρα με δανεισμό και οψιόν αγοράς, τόνισε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε αυτή την ομάδα, είμαι ευτυχισμένος. Εδώ όλα είναι τέλεια. Βρήκα μια πολύ όμορφη κατάσταση. Με υποδέχθηκαν πολύ καλά, με έχουν βοηθήσει σε όλα. Θέλω να δώσω το 100% και πιστεύω ότι θα το κάνω. Εδώ όλα είναι σε υψηλότατο επίπεδο, είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστώ στο ιταλικό πρωτάθλημα και στην ομάδα μου».

Κάνοντας μια αναδρομή στην ως τώρα πορεία του, ο Κυριακόπουλος θυμήθηκε ότι «άρχισα στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης, με το χρόνο ανέβηκα στην πρώτη ομάδα. Επαιξα αρκετά παιχνίδια στη 2η κατηγορία και τα τελευταία τρία χρόνια ήμουν στην πρώτη ομάδα, όπου και έπαιξα πολλά ματς. Μπήκα στην πρώτη ομάδα πολύ νωρίς, ευχαριστώ την ομάδα που πίστεψε σε μένα. Επιβραβεύθηκα με τη μεταγραφή στη Σασουόλο».

Σχετικά με την μεταγραφή του, είπε πως «όλα έγιναν πολύ γρήγορα, η συμφωνία ολοκληρώθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Σίγουρα ένιωσα έκπληξη αλλά δεν το σκέφτηκα ούτε μία στιγμή. Είπα αμέσως "ναι" στη Σασουόλο γιατί ήθελα πάρα πολύ να πάρω μεταγραφή στο εξωτερικό», για να κάνει μια αναφορά και στην εθνική ομάδα, η οποία αποτελεί το όνειρο του.

«Το γεγονός ότι έπαιξα στις μικρές εθνικές ομάδες ήταν πολύ ωραίο. Ο στόχος μου είναι να κερδίσω τη θέση μου στη νέα ομάδα μου και μετά θα μπορώ να σκεφτώ το να παίξω στην εθνική ομάδα. Οπως έχουν πει στο παρελθόν, είναι τεράστια τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή».