Μπρέσια - Μπολόνια 3-4: Ανατροπή με τρέλα (vid)

Gazzetta team
Μπρέσια - Μπολόνια 3-4: Ανατροπή με τρέλα (vid)

bet365

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο 3-1 αλλά οι Ροσομπλού έφεραν τα πάνω-κάτω και είναι... -2 από κορυφή. Ηττα για Λάτσιο από Σπαλ (2-1), 3άρα η Κάλιαρι στην Πάρμα (1-3).

Μονακό - Μαρσέιγ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η αλήθεια είναι ότι η Μπολόνια έχει γίνει πολύ πιο συμπαθητική φέτος για όλους, λόγω της περιπέτειας υγείας του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Αν κάτσεις να δεις παιχνίδι της, πάντως, δεν βαριέσαι και αυτό είναι έξτρα λόγος για να την συμπαθείς. Ειδικά όταν κάνει ανατροπή σαν κι αυτή στο Mario Rigamonti, όπου βρέθηκε να χάνει με 3-1 στο ημίχρονο. Αυτή ήταν που μπήκε καλύτερα στο ματς, αλλά ο Ντοναρούμα στο 10' και στο 19' έβαλε την Μπρέσια μπροστά με 2-0, κάνοντας τα πράγματα πολύ δύσκολα για τους φιλοξενούμενους. Και έμοιαζαν... βουνό ολόκληρο στο 42', όταν ο Τσιστάνα έκανε το 3-1, λίγα λεπτά μετά την ελπίδα που είχε δώσει η μείωση του σκορ από τον Μπάνι (36').

Τα πράγματα όμως άλλαξαν στο β' μέρος. Η αποβολή του Ντεσένα στο 48' άφησε τους γηπεδούχους με 10 παίκτες και οι Ροσομπλού το εκμεταλλεύτηκαν με εντυπωσιακό τρόπο: 3-2 ο Παλάσιο στο 56', 3-3 ο Ντένσβιλ στο 60' και το 3-4 ήταν πλέον θέμα χρόνου. Και η επιβεβαίωση ήρθε στο 80' από τον Ορσολίνι (3-4)!

Σοκ στο 92' για Λάτσιο
Η Σπαλ στην έδρα της είχε κάνει και πέρυσι ζημιές, αλλά οι Λατσιάλι είχαν λόγο για να πιστεύουν ότι δε θα την πάθαιναν αυτοί τώρα. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι ήταν μπροστά στο σκορ από το 17' με το πέναλτι του Ιμόμπιλε (χέρι του Τόμοβιτς), είχε δοκάρι με τον Καϊσέδο, πλησίασε άλλες δύο φορές στο 0-2 με τους Παρόλο - Λουίς Αλμπέρτο και γενικά έδειχνε να ελέγχει καλά το ματς. Δεν ήταν έτσι όμως, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο έγινε το αντίστροφο. Η Λάτσιο όσο περνούσε η ώρα υποχωρούσε και η Σπαλ ανέβαινε. Και όταν ο Πετάνια έκανε, ανενόχλητος, το 1-1 στο 63', οι γηπεδούχοι πίστεψαν ότι μπορούσαν και να νικήσουν. Και τελικά το έκαναν στο 92', όταν ο Κούρτιτς με πλασέ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Στρακόσια (2-1). Πρώτη νίκη για τους μεν, πρώτη ήττα για τους δε.

3άρα στο Ennio Tardini
Επειτα από δύο ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές, η Κάλιαρι πέτυχε την πρώτη της νίκη και το έκανε εντυπωσιακά. Και με τύχη. Απέναντι στην Πάρμα εκτός έδρας, οι Σάρδοι γλίτωσαν στο 14' αφού η μπάλα πήγε στο δοκάρι από το σουτ του Μπρούνο Αλβες και έκαναν το 0-1 στο 23' με τον Τσεπιτέλι. Κι όταν ο ίδιος παίκτης, αμυντικός, βάζει και δεύτερο γκολ στο ίδιο ματς (39' με κεφαλιά), θα νικήσεις. Μπορεί οι γηπεδούχοι να μείωσαν στο 58' με τον Μπαρίλα, αλλά στο 60' η τύχη ήταν ξανά με την Κάλιαρι με την τεράστια χαμένη ευκαιρία του Ζερβίνιο για την ισοφάριση. Κι αφού δεν έγινε το 2-2, ήρθε στο 77' το 1-3 με το πρώτο γκολ του Σιμεόνε, ο οποίος έκλεψε από τον Γκαλιόλο και νίκησε τον Σέπε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα